2777
2789
عنوان

خرید دیروز من از طلا فروشی😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2940 بازدید | 77 پست
عزیزم مبارکت باشه😘منم پول توجیبیام رو جمع کردم الان ی ۵ تومنی دارم .. گفتم صبر کنم تا سال بعد بیش ...

الان با 5 تومن یه گرم میتونی بگیری 

سال بعد 500 سوت بزور میدن 

زودتر بخر

کاربری دست 98348نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مبارکت باشه😘منم پول توجیبیام رو جمع کردم الان ی ۵ تومنی دارم .. گفتم صبر کنم تا سال بعد بیش ...

عزیزم بنظرم همین الان برو بده طلا 

تا سال دیگه اگر‌پولت ده تومنم بشه وزن طلات شاید حتی کمتر یا مساوری طلای الان‌میشه

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

اسی ناراحت نشو ب خاطر بعضی خانومم ها

خانومای نینی سایت آدم میتونه اینجا در هر ضمینه ای ک دوست داره تاپیک بزنه حالا دردودل باشه عکس باشه مشورت گرفتن باشه حتما ک نباید همه راجب تاپیکهای مادرشوهر و عروس باشن ک

ولی شما حق انتخاب داری اگه ب این تاپیک ها علاقه نداری میتونی وارد نشی

تا سال بعد طلا شده 6 تومن الان برو بخر

آره ولی میدونی امسال کنکوریم باید همش جزوه اینا بخرم فعلا نمیتونم همه پولامو خرج کنم.. پولم بیشتر بود ولی خب سر همین جزوه و کتاب کار گرفتن خرج شد

دیگه حالا تا سال بعد هرچقدرموند و باز پول توجیبیهاییی ک جمع میکنم میرم ی چیز میخرم😅تهش نشد همشو میرم لباس میگیرم😁

اسی ناراحت نشو ب خاطر بعضی خانومم هاخانومای نینی سایت آدم میتونه اینجا در هر ضمینه ای ک دوست داره تا ...

دمت گرم اخه منظورم خرید نبود چون توی طلا فروشی گیر کردیم یه حس خاصی بود حالا خودشم همش کنار در بود یعنی ما وطلاهاش تنها بودیم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
الان با 5 تومن یه گرم میتونی بگیری سال بعد 500 سوت بزور میدن زودتر بخر

ن آخه امسال کنکوریم نمیتونم همه پولامو خرج کنم.. پولم بیشتر بود همش سر جزوه و کتاب کار گرفتن خرج شد

حالا تا سال بعد ببینم چقدر میمونه از این پول و پول توجیبیهای از این ب بعدم رو هم جمع کنم اگه چیزی شد ی طلا میخرم اگه هم نشد مبرم لباس میگیرم😁

عزیزم بنظرم همین الان برو بده طلا تا سال دیگه اگر‌پولت ده تومنم بشه وزن طلات شاید حتی کمتر یا مساوری ...

ن آخه توصیح دددم برا خانومای دیگه ک نمیتونم الان پولمو کامل خرج کنم.. پستمو ک ب بقیه خانما جواب دادم بخونین متوجه میشین عزیزم

ساا بعد دگ نمبتونی چیزی بخری ...برو همینو ی چیز ریز بخر

همه دارن همینو میگن بهم😂😂جواب دادم ب بقیه ک فعلا نمیتونم همه پولو خرج کنم.. همینجا پستمو ک جواب بقیه خانم ها دادم رو بخونی متوجه میشی عزیزم

همه دارن همینو میگن بهم😂😂جواب دادم ب بقیه ک فعلا نمیتونم همه پولو خرج کنم.. همینجا پستمو ک جواب بق ...

بنظرم کار احمقانه هست آدم همه خرج روزانه اش رو بده طلا بعدا خرجی نداشته باشه 

به امید روزهای خوش 💝