2777
2789
عنوان

خرید دیروز من از طلا فروشی😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2940 بازدید | 77 پست
طلا رو از طلا فروشی میخری معلوم نیس طلاس یا نه این که دیگه اینترنتیه😂😂

من خواهرم قسطی از اسنپ پی خرید برد طلا فروش گفت طلاست

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارکت باشه😘منم پول توجیبیام رو جمع کردم الان ی ۵ تومنی دارم .. گفتم صبر کنم تا سال بعد بیش ...

اشتباه میکنی با همین ۵ تومن سکه پارسیان یا پلاک یا دستبند میوکی بخر

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
بنظرم کار احمقانه هست آدم همه خرج روزانه اش رو بده طلا بعدا خرجی نداشته باشه

خب چرا عزیزم؟

من قبلا هم با پول تو جیب‌هایی ک بابام میداد یا مثلا عیدی هام یا کادو تولدم رو جمع کردم رفتم ی ربع سکه خریدم.. تازه من ک همشو پس انداز نمیکنم طوریکه واسه خودم هیچی خرج نکنم.. خرج های خودم رو هم میکنم ولی خب گفتم امسال کنکوریم خرج خاصی ندارم ن بیرون میرم ن مسافرت ن لباس پس پولم میمونه.. و خب بد نیست ک توی همین سن پایین پس‌انداز کردن رو هم یادبگیرم

عزیزم مبارکت باشه😘منم پول توجیبیام رو جمع کردم الان ی ۵ تومنی دارم .. گفتم صبر کنم تا سال بعد بیش ...

ممنون الان بروبخر باز پول جمع کردی روش بزار یکم بزرگترش کن

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
خب چرا عزیزم؟من قبلا هم با پول تو جیب‌هایی ک بابام میداد یا مثلا عیدی هام یا کادو تولدم رو جمع کردم ...

من حرفم در جهت تایید حرف شما بود نمیدونم چرا چپکی برداشت کردی

به امید روزهای خوش 💝

اشتباه میکنی با همین ۵ تومن سکه پارسیان یا پلاک یا دستبند میوکی بخر

عزیزم توی بقیه پست هام ک جواب بقیه خانوما رو دادم توضیح دادم ک چرا فعلا نمیتونم همه پولم رو خرج کنم.. اگه پسرم رو بخونین متوجه میشین عزیزم

ممنون الان بروبخر باز پول جمع کردی روش بزار یکم بزرگترش کن

وآقای نصف کاربرای نینی سایت همینو بهم دارن میگن😂😂توی جواب بقیه کاربرا توضیح دادم ک چرا نمیتونم خرج کنم همه پولو.. بقیه پست هامو بخونی متوجه میشی عزیزم🥲

من حرفم در جهت تایید حرف شما بود نمیدونم چرا چپکی برداشت کردی

نمیدونم عزیزم ببخشید اگه بد متوجه شدم منظورت رو🥲😘

آخه احساس کردم ک میگی آدم نباید پول توجیبی هاش رو بده طلا بخره واسه خودش چیزی خرج نکنه🥲