2777
2789
عنوان

خرید دیروز من از طلا فروشی😅

2920 بازدید | 77 پست

توحساب ۱۵۰۰ هزار داشتم بعد شوهرم گفت برا روز زن ۹۰۰ بهت میدم منم که خیلی ذوق کردم گفتم برم چی بخرم رفتم طلا فروشی  همیشه از طلافروشی محلمون میخرم بهش اعتماددارم رفتم دیدم طلاهاشو هنوز نچیده درب برقیشم نیمه باز بود یکم رفتم تو بازار چرخیدم دیدم هنوز باز نکرده رفتم جلو گفت درب برقیم خراب شده برو بعدا بیا گفتم عجله دارم میشه یه چیز خیلی کوچیک میخوام بعدش یه دختر خیلی باکلاس اومد گفت من از این زیر میام تو منم جوگیر شدم گفتم منم میام حالا باخودم گفتم حتما این خیلی پولداره بزا اول اون خرید کنه اونم خیلی باکلاس گفت من فقط ۲تومن دارم یه چیز ظریف میخوام طلا فروشه گفت هیچی نمیشه باهاش فقط پارسیان اونم هی خودشو لوس میکرد خلاصه همه طلاهای ریزشو براش وزن کرد هستین بقیشو بگم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

خوب بعدش 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
تو فروشگاه اسنپ ی عالمه طلای زیر پنج تومن هست من دوتا سفارش دادم خیلی ریز و جالبن

کجا رو میگید مطمعن هست طلا هستند!

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)