2777
2789
عنوان

بدنم به شدت ورم کرده نمیدونم چرا

108 بازدید | 22 پست

من تایم زیادی رو میشینم و می ایستم برای درس خوندن 

یه مدته صبحا همه جام ورم داره اما ورم پاهام خیلی بیشتره درحدی که کلی مچ پام ورم داشت و کف پام انقدر ورم داره راه رفتن هم سخته برام 

میشه بگید چیکار کنم؟!!

من قرص دلوکستین و اس سیتالوپرام هم مصرف میکنم ، ممکنه بابت اونها باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه حس میکنم برای پیش از حد نشستنمه و چیز خاصی نباشه

برای نشستن انقدر ورم طبیعی نیست عزیزم من زمان کنکور خیلی زیاد مینشستم حتی غذامم میاوردن خودم بلند نمی‌شدم ولی ورمی نداشتم فقط.  پاهام ورم داشت یکم 

حتما برو دکتر

برای نشستن انقدر ورم طبیعی نیست عزیزم من زمان کنکور خیلی زیاد مینشستم حتی غذامم میاوردن خودم بلند نم ...

والا با مامان من نمیشه حرف زد اصلا 

البته وقتی برم بیرون و راه برم یا یک ساعتی پاهامو بدم بالا تکیه بدم به دیوار پاهام درست میشن

ورم کردن دلیلش اصلا اینطوری معلوم نمیشه باید دکتر بری

اخه وقتی میرم بیرون و راه میرم درست میشم 

یا وقتی پاهامو تکیه میدم به دیوار درست میشه 

یعنی دلیلش چیز دیگه ای هست؟

میشه زنگ زد؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

ببخشید 

خواستم تاپیکو پاک کنم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

یکی از اشناهای نزدیکم اونجاست فقط از طریق گوگل میت و پیامرسان ها ارتباط داریم اگر سیمکارتش بین الملل ...

اگ زنگ بزنیم قط میشه ؟

من زنگ زدم قط شد