2777
2789

من دوماه پیش تو قسمت لابیا واژنم زگیل زد الانم دیدم داخلشم دونه ریز داره تورو خدا بگین چیکار کنم چطوری درمانش کنم😭😭

چقدر تاپیک امروز زده شده 😲😲 در این باره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه قرص و پمادی؟

اولش همشو بسوزون و درجا شرو ب خوردن این قرضا کن

دکترا بهت هیچی نمیدن دیوثا میخان همش زگیل بزنی بری پول بدس بسوزونی!!!

ما۳تا دکی رفتیم همشون هیییچ!!

اینا از تحقیقات خودم گرفتم براش مریغ کرد

پاورفیت روزی. ۲تا سه ماه روزی دو عدد صب شب

ویتامین ایمونس شربتش  روزی سه بار صب طهر شب همراه نهارصبحانه شام

داروخونه ی شوینده مخصوص واسه زگیل و تبخاا بهش بگو‌بده تز بپرس و بهترینشو بخر 

ی قرص و پماد هم بود ک اسمشون یکی یکیش قرص یکیش پماد میزنی روی زگیلا ولی اسمش یادم نیس آز اینا داشت اس از نمیدنم

اولش همشو بسوزون و درجا شرو ب خوردن این قرضا کندکترا بهت هیچی نمیدن دیوثا میخان همش زگیل بزنی بری پو ...

راست میگی واقعا دکتر اصن پاسخگو نیستن تو لابیام زده بود لیزر کردم ولی هیچ فرقی نکرد

باید حتما بیوفته؟

اون پماد آلدرا منظورته؟برای لبه های واژن مناسبه؟

قرص چی بخورم؟

ممنونم که جواب میدی🤍🫶🏻

اولش همشو بسوزون و درجا شرو ب خوردن این قرضا کندکترا بهت هیچی نمیدن دیوثا میخان همش زگیل بزنی بری پو ...

بعد چه مدت خوب شدن؟برای نواحی داخلی چیکار کنم اینارو رعایت کنم خودش خوب میشه؟🙁

راست میگی واقعا دکتر اصن پاسخگو نیستن تو لابیام زده بود لیزر کردم ولی هیچ فرقی نکردباید حتما بیوفته؟ ...

الان اسمش پیدا کردم پماد و قرص اسیکلوویر

پمادشو میزنی ب روی زگیلات (هرجا باشن) تناسلی هرجا

قرصشم روزی سه بار. میخوری

به اصافه قرصای دیگ ک بهت گفتم

حتما بخریااااا

شوهرمن دوماهه خوب خوب شد ایشالا ک کل جدابادش بشن زگیلی😂

راست میگی واقعا دکتر اصن پاسخگو نیستن تو لابیام زده بود لیزر کردم ولی هیچ فرقی نکردباید حتما بیوفته؟ ...

کارت ب افتادنش نباشه باید سعی کنی از درون درمانش کنی بدنت رو

فقط قرص بخوز

تو مدتی ک قرص میخوری هم باز زگیلات میزنه بیرون

نترس تو همش قرص بخور و‌پماد بزن و ب محض زگیل زدن برو بسوزون

ب دکتزه هم کازت نباشه فقط بگو بسوزونه

اگرم دستگاهشو داری میتونی حودت بسوزونی ک فک نکنم داشته باشی(همون دستگاه ارایشگرهاس ک خال میسوزونن)

قرص بخور

نهایت سه ماهه خوب میشی

نترس چیزی نیس

فقط بعدش اگ پولشو داشتی برو واکسنش بزن ما نزدیم

گرون بود۱۸ ملیون 😶

الان اسمش پیدا کردم پماد و قرص اسیکلوویرپمادشو میزنی ب روی زگیلات (هرجا باشن) تناسلی هرجاقرصشم روزی ...

😂😂😂

کرمشو میزدم تا ی هفته فقط شبا میزدم ولی تاثیر نداشت

قرص اسیکلوویر دوز ۲۵۰ باشه؟