2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شدوباردارم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 23 پست
اگ با شوهرت اینهمه اختلاف داری کاش حامله نمیشدی

چطوری متوجه شدی اییییین همه اختلاف دارن؟واسه خودت پیش نیومده ی دفعه بحث و دعوا بوجود بیاد؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک بعدی کامل میگم...ولی من ۵ساله خونه خودمم جاروبرقی باشوهرم بود ک بگیره خودشون اینجوری نوشته بود ...

چقدر رسمتون مسخره است 

رسم ما اینه که همه چیز را پسر باشه حتی خونه 

ما دست گل میدم ،جهیزیه هم با دست گلمون باشه ؟

چندتا حمله کلیشه ای یاد گرفتن ول نمیکنن دیگ

یبار بخاطر یه موضوعی که برام پیش اومد تاپیک زدم خداشاهده صفحه دوم نسخه طلاقمم پیچیدن طوریکه تا چندوقت بخاطر کامنتهاشون از همسرم بدم میومد نمیشه اینجا حرف عادی زد از زندگی سیرت میکنن

یبار بخاطر یه موضوعی که برام پیش اومد تاپیک زدم خداشاهده صفحه دوم نسخه طلاقمم پیچیدن طوریکه تا چندوق ...

آره خیلی دیدم اینجوری😅

اینجا اصلا نباید در مورد مسائل شخصیت صحبت کنی 

علاوه بر راهنمایی بد،هرجا ی حرف بزنی میرن تاپیکارو شخم میزنن مث پتک میکوبوننش توی سرت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁