2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شدوباردارم😞

410 بازدید | 23 پست

۳۲هفتمه دیشب باشوهرم بحثم شدوگریه کردم بعدیه دفعه زوربهم اومدوتپش قلب شدیددددونفس تنگی یعنی ماشینونگه داشت رفتم توفضای بازخودم.آروم کردم ،وگرنه خیلی عجیب بودنفسم بالانمیومدداشتم میمردم😞

خلاصه اومدم خونه واستراحت کردم ،الان خوبم ودردی ندارم،بنظرتون اگ تکونای بچروچک کنم خوب باشه لازم نیس بیمارستان برم؟

یاالان برم بیمارستان برانوارقلب واینا؟؟

چون متاسفانه شوک خیلی بدی واردشدبهم😞💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو دکتر متخصص تحت نظر باش

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
دعوا سر چی بود ببینم ارزش دارع🫥

تاپیک بعدی کامل میگم...ولی من ۵ساله خونه خودمم جاروبرقی باشوهرم بود ک بگیره خودشون اینجوری نوشته بودن .هنوزنگرفته منم چندین بارکفتم بگیرمیگ ندارم وفلان...ولی داره

ازاین خیلی قلبم شکست ک براچیزی ک پیش پاافتادس بایدبگم بهش واذیت شم وحالم بدشد

تکوناشو چک کن اوکی یه

ولی گریه زاری می کنی ، ح صمیخوری

بعدا اون بچه بدنیا میاد کولیکی میشه دمارت رو در میاره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮