2777
2789
چیز خنده داری نگفتم

حرف خنده دار میزنید

حداقللل برنامه ای که میبینید کتابی که میخونید راجبش تحقیق کنید یعنی حداقللل ببینید نویسنده و سازندش چی گفتن هدفشون چی بوده و منظورشون از یکسری کلمات چیه و... 

حالا تحقیق کامل هم نمیخواد همین حداقل هم کفایت میکنه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من چند سال پیش درباره صور اسرافیل یه شب خوندم بعد همش اسمونو نگاه میکردم میترسیدم 😐 بیخیال شدم خوب ...

من در مورد نکیر منکر خوندم یک شب خواب راحت ندارم وای دارم دیوونه میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره بخشش داره حتی حق الناس برو دنبال حق الناس خداوند حق الله و حق نفس رو میبخشه فرد زناکار رو میبخش ...

من گول دوستام خوردم الکل مصرف کردم 

الان حدودا سه هفته میگذره 

نمازام دیگه قبول نیست درسته؟

داره بخشش داره حتی حق الناس برو دنبال حق الناس خداوند حق الله و حق نفس رو میبخشه فرد زناکار رو میبخش ...

حق الناس بخشیده نمیشه آدم کشتن هم از بدترین پایمال کردن حق الناسه 

ولی خودکشی حق الناس نیست 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اعتقاد دارم بهش ولی گاهی اوقات مثل خوره میوفته به جونم که بعد مرگ چی میشم

کتاب سفر روح و سرنوشت روح مایکل نیوتن دانلود کن بخون 

کتاب های دلورس کانن و سخنرانی هاش کمک میکنه راهت رو پیدا کنی

فعلا امضا ندارم
گاهی اوقات دچار شک میشم بخاطر همین پرسیدم

قسمتهایی از زندگی پس اززندگی رو دانلود کن نگاه کن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

کتاب سفر روح و سرنوشت روح مایکل نیوتن دانلود کن بخون کتاب های دلورس کانن و سخنرانی هاش کمک میکنه راه ...

شمام کتابای اروین یالوم رو بخون تا بفهمی کتابای نیوتون چقد گمراه کننده اس و به راه راست هدایت بشی 

من گول دوستام خوردم الکل مصرف کردم الان حدودا سه هفته میگذره نمازام دیگه قبول نیست درسته؟

وای عزیزم من فکر کردم چیه میگه خدا زنا به اون بزرگی میبخشه بعد الکل نبخشه البته باید توبه واقعی باشه سمتش نری و غسل توبه رو انجام بدین بعد یک ماه نمازتون کاملا پذیرفته است 

شک برای زمان پیامبر طبیعی بوده اما الان که هزارااان منبع اطلاعات هست واقعا جایی برای شک میمونه؟؟؟؟ م ...

من نوجوون بودم و شک کرده بودم و همش عذاب وجدان که چرا شک کردم ،گریه ،زاری ،افسردگی گرفتم بعد یه سخنرانی از حاج آقا قرائتی دیدم که میگفت ،شک کردن بد نیست اتفاقا لازمه ،برطرف نکردنش بده 

تقلید کورکورانه و اینکه بگی من مسلمانم چون پدر و مادرم مسلمانند بده ،ولی چه اشکال داره گاهی انسان بالاخره شک میکنه بعد مراجعه میکنه به قرآن ،روایات ،به روحانیون و بالاخره شکش را برطرف میکنه ولی اینکه تو حالت شک و تردید بمونی بد هست 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....