2777
2789
اعتقاد دارم بهش ولی گاهی اوقات مثل خوره میوفته به جونم که بعد مرگ چی میشم

1400 سال یه ادمی کل خانواده اش تو یه بیابون کشتن سر بریدن حتی دفن هم نکردن 

حتی تلاش کردند عزت و احترامش هم نابود کنند خودش و خانواده اش تحقیر کنند 

1400 سال اون آدم صاحب اثر ترین انسان روی زمین 

اگه نیست و نابودی بود انقدر یه نفر صاحب اثر نمیشد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق الناس بخشیده نمیشه آدم کشتن هم از بدترین پایمال کردن حق الناسه ولی خودکشی حق الناس نیست

خودکشی حق النفس هست و گناه خیلی بزرگیه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
حق الناس بخشیده نمیشه آدم کشتن هم از بدترین پایمال کردن حق الناسه ولی خودکشی حق الناس نیست

دوست عزیز حق الناس هم بخشیده میشه به شرط اینکه از طرف حلالیت بطلبی با اگه نتونستی طلب استغفار و رد مظالم کنی در این صورت اون شخص پاداش رو دریافت میکنه و راضی میشه و درمورد آدم کشتن همینطوره حتی اونم بخشیده درصورتی طلب استغفار زیاد کنی برای شخص و خودکشی حق الناس حساب میشه چون آدم کشتی درسته اون شخص خودت بودی ولی به هرحال یه نعمت داده خدا تازه کفر نعمت هم کردی که دیگه راهی نیست حتی برای جبران 

امیدوارم بخاطر همه گناهام منو ببخشهشما نماز میخونی منم دعا کن لطفا 🩷

به خدا میبخشه من خودم خیلی گناهکار بودم گناها بعدی اولش خیلی نا امید بودم و شروع کردم به نماز خوندن دعا خوندن دیگه عذاب وجدان نداشتم همین که ببینی سمت گناه نمیری یعتی توبه پذیرفته خدا اینقدر مهربون هست حتی بدی هایی که کردی تبدیل میکنه بع خوبی 

دوست عزیز حق الناس هم بخشیده میشه به شرط اینکه از طرف حلالیت بطلبی با اگه نتونستی طلب استغفار و رد م ...

عزیز مگه به این سادگیاست شما ممکنه دنیارو برای کسی که به قتل رسوندید خرج خیراتش کنید اما نخواد ببخشه نمیبخشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سوال میپرسن شب اول قبر

اها اره درسته یه زن رو خاک کردن دخترش خیلی اصرار کرد منو از مادرم جدا نکنید شب تو قبر بود فردا اومدن از قبر بیرون بیارن دختر رو دیدن همه موهاش سفید شده💔🥺

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂