2777
2789
عنوان

لبم درد می کنه دیشب شوهر نامردم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 124 پست
حالت خوبه ؟

هذیان میگه انگار

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخلاق نداره محبت نمیکنه دخترمم اذیت میکنه بهش حمله میکنه نمیگه بابااون بچه اس چشم امیدش پدر و مادرشن ...

بادخترت چیکارداره خاک برسرش کنن باهاش حرف بزن بگوچته هاری

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

شک کردم سالم باشه

ارع والا

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وای این اینقدر پرروئه میگه من هر غلطی کردم تو جلو بچه چیزی نگو پررو نشه !!!! آره بزارم بزنیش خودش تو ...

نه واقعا بده، بهش بگو دختربچه ست اگه تو الان باهاش صمیمی نشی فردا میره تو خیابون محبتو ازونجا سعی میکنه محبتو پیدا کنه. یجوری ببخشیدا ولی خرش کن سه چهار سال دیگه نوجون میشن خیلی سخته. دختر منم همسپینقده

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
بادخترت چیکارداره خاک برسرش کنن باهاش حرف بزن بگوچته هاری

زورش به بچه میرسه وحشیه روانیه

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
نه واقعا بده، بهش بگو دختربچه ست اگه تو الان باهاش صمیمی نشی فردا میره تو خیابون محبتو ازونجا سعی می ...

گفتم عزیزم هزاربار گفتم میگه واسم مهم نیست

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

باید سعی کنی با آرامش بهش کمک کنی ،این مشکلو حل کنید ،چون اثرات خیلی بدی تو ذهن وروحیه دخترت میزاره و همینطور خودت 

با آرامش و متانت به دور از توهین و برچسب زدن وداد و دعوا ،یبار تو حال خوبش و تو شرایط مکانی وزمانی مناسب از درد ورنج ناشی از خشم وعصبانیاتش با شما ودخترت حرف بزن ،وسطاش گریه نکن ،داد نزن ،که حرفت گم بشه تو این بین ،ولی از حس وغم وناراحتی تو اون دوران بگو ،خیلی موثره ،ایشالا مشکلتون حل بشه ولی باید به فکر راهکار باشی

باید سعی کنی با آرامش بهش کمک کنی ،این مشکلو حل کنید ،چون اثرات خیلی بدی تو ذهن وروحیه دخترت میزاره ...

خیلی گفتم عزیزم .

چه راهکاری ۴۰ سالشه میتونم تغییرش بدم ؟

آره خیلی وقتا

ی کانال هست به اسم موج آرامش مینا جهانبخش در تلگرام ،رایگانه ،ی عالمه ویسهای عالی آموزشی واسه زوجین داره، مطمئنم اگه بری و ببینی خیلی بدردت میخوره وی روز منو دعا میکنی ،ضمن اینکه اگه خوشت اومد فقط با ۹۹ هزار تومان میتونی عضو چهار تا کانال عالی بشی ،هم پرسش وپاسخ هست و هم مراقبه و پاکسازی های ناب ،اینقدر قوی هست به لطف خداوند که همون ماهای اول نتایجش رو تو زندگیت میبینی و تغییرات بزرگی که به لطف اون تکنیکها، همسرت میکنه ،دیگر دوستان هم اگه دوست داشتن برن ببینن ،نه تبلیغه ونه هیچ ،این ی لطف خداوند بوده که شامل حال من شد ،دوست دارم دیگر بانوان سرزمینم هم بهره مند بشن 🙏🙏

حالت خوبه ؟

ببین اونی که چنین اتفاقی براش بیوفته حوصله دنیارو هم نداره چه برسه بیاداینجاتاپیک بزنه طرف ازهمه وهمه میبوره میشینه ی جا وتوخلوتش براخودش گریه می کنه من شغلم جوریه که با مردم درارتباطم بخصوص خانوما لااقل ی چن روز بگذره تا یارو بیادبیرون وبخوادبا یکی دردودل کنه این دیشب کتک خورده الان امده بدوبدوتاپیک زده .آخه چراما دوست داریم همچین چیزی رو قبول کنیم