2777
2789

شوهرم چندماهه فهمیده که باباش با یکی داره چت میکنه و چن ماهه رابطه دارن و حتی اون زنیکه که شوهرم داره اومده بوده محل کار شوهرم، امروز به منم گفت از وقتی فهمیدم خیلی ناراحتم حتی الان که دارم تایپ میکنم دستام بدجوری میلرزن و میگم کاش حقیقت نداشته باشه اصلا نمیخوام باور کنم کسی که خودشو بزرگ همه میدونه و به همه نصحیت میده  هنوز نمیتونه خودشو هوسشو کنترل کنه و احساس میکنم حق مادرشوهرم نیس که این خیانتو ندونه چون اونم پا به پای پدرشوهرم کار کرده زمانی که نداشتن نخورده نپوشیده با سختی بزرگ کرده بچه هاشو الانم که دارن چرا پدرشوهرم باید پولاشو خرج یه ج ن د ه کنه حقش نیست این خیانت پدر شوهرم

۵۰ سالشه هاااااا خجالت نمیکشه داماد داره عروس داره ۳ تا نوه داره

مادرشوهرم عین یه کارگر از اول زندگیشون پابه پاش  کار کرده و حقش این خیانت نیس

امان از این مردای لجن 

۸۰ سالشونم بشه همینن

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

عزیزم بنظرم همسرتون با باباش حرف بزنه و زنه رو ادب کنه

ول ب مامانش نگه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به صورت ناشناس به پدرشوهرت پیام بده از کارات خبر دارم اگه ادامه بدی به خانومت و همسر اون خانوم همه چیو لو میدم...یک چندتا نشونه هم بده که مطمئن بشه میدونی...یک تایم چند روزه فرصت بده واسه تموم کردن این لجن بازار....

اگه ادامه داد به کارش همون پیامارو شات بگیر بفرست برای مادرشوهرت و همسر اون خانوم( به صورت ناشناس)

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

اگه تو ی کشور اسلامی خیانت اینقدر هست 

تو بقیع کشورا چ غوغایی هست

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

حالا ۵۰ سال همچین هم سنه بالایی نیس

ولی خاک برسرش کنن که هوسباز ولجنه مرتیکه ی عوضی...بیچاره مادرشوهرتون...بنظرم شوهرتون بهید باماملنش صحبت کنه شمااصلا به روتون نیارین که خجالت بکشه و کوچیک بشه بدبخت

حالا ۵۰ سال همچین هم سنه بالایی نیسولی خاک برسرش کنن که هوسباز ولجنه مرتیکه ی عوضی...بیچاره مادرشوهر ...

شوهرم میگه هیچوقت نمیتونم به مامانم بگم خودم جمعشون میکنم

به صورت ناشناس به پدرشوهرت پیام بده از کارات خبر دارم اگه ادامه بدی به خانومت و همسر اون خانوم همه چ ...

به صورت ناشناس از کجا میتونم پیام بدم؟

دخالت نکنمم بکنم نمیدونم فقط میتونم به خواهرشوهر صمیمیم بگم