2777
2789

اینطور میگن اکثرا افراد الان دچار زگیل و بیماری جنسی ان خب چجوری متوجه بشم و چجوری بگم؟ 

چون خودم دست هیچ بشری بهم نخورده و میخوام اونم همینجوری باشه

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید چک بشن اونم از مقعد

اما عادی روشی نداره ک ببینین رابطه داشته یا نه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بگو بره تست همه چیز بده 

خودت هم باهاش برو 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

کاش تستش قبل ازدواج واجب بود فرهنگ سازی بشه کاش کاری به شما ندارم

منم میخوام بهش بگم ولی چجوری مطرح کنم؟

باید چک بشن اونم از مقعداما عادی روشی نداره ک ببینین رابطه داشته یا نه

حداقل میخوام بدونم بیماری جنسی خطرناک داره یا ن

تست مشخص می‌کنه دیگه؟

آره البته تست هاش جداگانه است هرکدوم 

ولی بگو همه رو بده 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

زیگیل که فقط با دیدن معلوم میشه خیلی هم باید با دقت ببینی بعضی هاش خیلی کوچیکه

دکتر می‌تونه ببینه دیگه؟ 

اگه نشون دکتر نده چی؟ زگیل فقط جلو می‌زنه درسته؟