2777
2789
عنوان

من خیلی فکرو خیال میکنم چیکار کنم

66 بازدید | 12 پست

بعضیا خیلی بهم بی محلی میکنن تو دانشگاه سعی میکنم برام مهم نباشه ولی خب از درون نابود میشم با خودم میگم لابد من ایراد یامشکلی دارم یا من رفتارم بده که اینطور میکنن ؟یکسره بهش فکر میکنم رفتار اونارو تو مغزم حلاجی میکنم اصلا از زندگی نمیتونم لذت ببرم خیلی حساس شدم یا مثلا تو یه جمعی یکم حرف میزنم میگم نکنه بعدش بهم بگن چقدر پر حرفه

واقعا این فکرو خیالا شده کار هر روزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد بنفست پایینه واسه همینم دچار وسواس فکری شدی. ته این فکروخیالا افسردگیه. میشی یکی مثه من.. اصلا فکر کن اونایی ک بت توجه نمیکنن ازت بدشون میاد.. قرار نیست همه ازما خوششون بیاد.. مگ ما از همه خوشمون میاد؟؟اصلا کی هستن اینا ک اینقد محتاج توجهشونی. ادمایی ک اعتماد ب نفس کمی دارن همه چیو هم ب خودشون میگیرن حس میکنن توجه همه روی اوناس. شاید رفتار اونا عادیه و شما حساس شدی.. 

اعتماد بنفست پایینه واسه همینم دچار وسواس فکری شدی. ته این فکروخیالا افسردگیه. میشی یکی مثه من.. اصل ...

دست خودم نیست

سعی میکنم کنار بزارمش ولی نمیشه انگار شده برام یه عادت همش حس میکنم رفتار بدی کنم بعدا پشت سرم حرف میزنن

یا بی محلیشون رو میبینم با خودم میگم لابد یه مشکلی دارم دیگه که باهام اینجورن به حدی رسیده که دیگه واقعا از زندگی چیزی نمیفهمم 

دخترا وقتی حسادت دارن نسبت به کسی سعی دارن بی محلیش کنن و حرصش بدن به ک...نباشه

آخه دلیلی برای حسادت نمیبینم

از هر نظر از من بهترن

ولی همیشه آرزوم اینه بفهمم چرا باهام این رفتارو میکردم