مادروپدرم همش منوسرزنش میکنن که چرادکترنشدی درحالی که من اصلابه پزشکی اصلاعلاقه ای نداشتم تویه مدرسه غیر انتفاعی تدریس میکنم به نظرشماهم دکتراچون درآمد بالایی دارن خیلی ازادمای معمولی سرترن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب مشخصا نه... ب خودت افتخار کن اگر دنبال علایقت رفتی... پدرومادر قرار نیست صرفا چون مارو ب دنیا اوردن برای همه چیمون تصمیم بگیرن.. نزار هیچکی واست تصمیم بگیره مشورت بکن با بقیه اما تصمیم نهاییو خودت بگیر.
من نمیخوام توهین کنم به پدر مادرا ولی آیا پدر مادر من دکتر مهندسن که از من بخوان اون بشم ؟؟ پدر خودم یه کارمند معمولی و مادرم خانه دار هیییچ وقت نگفتن برو سر فلان رشته هرچی که علاقه داشتم رو خیلی دوست داشتن
پزشکی که قطعا یه سر و گردن از همه رشته ها بالاتره و هرکسی نمیتونه بخونه. و کسی که پزشکی میخونه قطعا فرد بالایی محسوب میشه( به استثنای سهمیه ای ها). اما خب وقتی کسی واقعا تلاشش رو کرده باشه ولی نتونسته قبول بشه نامردیه که بهش گیر بدن خب بنده خدا مغزش نمیکشیده زور که نیست. تازه خودشونم که دکتر نیستن بگیم توقع همسطحی داشته باشن. فقط در یک صورت میتونن انتقاد کنن اونم اینه که براتون زحمت کشیده باشن ولی شما قدر زحمتاشونو ندونسته باشی تلاش نکرده باشی که اون بحثش جداست