2777
2789

یکی از نزدیکانم هیچییییی از زندگیشو نمیگه بعدها میفهمم که فلان چیز شده تو زندگیش  ولی من یه مشکل بزرگم و اقدامم ب بارداری رم حتی بش گفتم.  بنظرتون منو درچه حدی میدونه که نمیگه و من رفتارم ازین ب بعد چطور باشه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار اون درسته

من نامزدم وضع مالیش خوبه خیلی

به همه نشون میدم فقیره 

اینطوری هم کاری ندارن هم حسادت نمیکنن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
کار اون درستهمن نامزدم وضع مالیش خوبه خیلیبه همه نشون میدم فقیره اینطوری هم کاری ندارن هم حسادت نمیک ...

خب اگه بخای نشون بدی فقیره دیگه باید همیشه از مهمونت پذیرایی ساده کنی یا لباس جدید زیاد نخری ... واقعا میتونی ب خاطر مردم اینکارارو کنی؟؟؟

خب کار درست رو ایشون میکنه منم خوشم نمیاد بقیه رو در جریان کارام قرار بدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب اگه بخای نشون بدی فقیره دیگه باید همیشه از مهمونت پذیرایی ساده کنی یا لباس جدید زیاد نخری ... واق ...

ربطی نداره که

مگه ما جیره خور دیگرانیم که باب میل اونا رفتار کنیم؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب اگه بخای نشون بدی فقیره دیگه باید همیشه از مهمونت پذیرایی ساده کنی یا لباس جدید زیاد نخری ... واق ...

من کلا رفت و امد نمیخوام زیاد داشته باسم به هرحال بیان خونه من و نامزدم میفهمن ولی واقعا ترجیح میدم جلوشون همین ک گفتی باشم حسادت ادما واقعا خطرناکه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ربطی نداره کهمگه ما جیره خور دیگرانیم که باب میل اونا رفتار کنیم؟

خیلی ربط داره ایشون میگه من ب همه گفتم فقیره خب پس باید شاهانه نپوشه و شاهانه خودشو نشون نده

خیلی ربط داره ایشون میگه من ب همه گفتم فقیره خب پس باید شاهانه نپوشه و شاهانه خودشو نشون نده

شما خیلی خودتو زیر دست مردم میدونی وگرنه دلیلی نداره چون گفتی پولدار نیست،نتونی باب دلت زندگی کنی

بذار هرجور میخوان فکر کنن