2777
2789
عنوان

راهنمایی راجب به سرفه کودک

57 بازدید | 9 پست

سلام بچه ۶ ساله ای دارم.مدام حالت سرما خوردگی داره الان ۴ ماهه به همین صورته.شبا از بینی نفس نمیتونه بکشه و دائم سرفه میکنه هرچقدر دکتر میبرم بی‌فایده اس اسپری استفاده میکنم چه میدونم زادیتن و طب سنتی.اگه کسی مورد مشابه داره لطفا راهنماییم کنه؟

پسر منم همینطور بود از سینوزیتهاش بود .مواظب باش هواسرد وارد دماغش نشه وپیشانی باد نخوره دکتر ببر شا ...

اسپری دکتر داده هم اسپری دهانی داره هم برای بینی..به منم گفتن سینوزیت داره ولی خب حتی به اینا هم جواب نمیده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر منم همینطور بود از سینوزیتهاش بود .مواظب باش هواسرد وارد دماغش نشه وپیشانی باد نخوره دکتر ببر شا ...

شما برای پسرتون که سینوزیت داشت چیکار کردید؟ پیش کدوم دکتر بردید؟

اسپری دکتر داده هم اسپری دهانی داره هم برای بینی..به منم گفتن سینوزیت داره ولی خب حتی به اینا هم جوا ...

من دوره طولانی گذروندم تا نتیجه داد 

باید تاجایی که میشه بادنخوره ولی اگه باد خورد سعی کنی تمام مخاط بینیشو با بخور وحمام گرم گرفتن خارج کنی .درمورد پسر من انتی بیوتیک دوهفته میداد بخوره با اسپری نارنجی واینکه حتما ویتامین دی ومولتی بخوره اگه بدنش نیاز داره تانتیجه ببینی.

من دوره طولانی گذروندم تا نتیجه داد باید تاجایی که میشه بادنخوره ولی اگه باد خورد سعی کنی تمام مخاط ...

بچه ی منم خدا وکیلی انقد آنتی بیوتیک و دارو مصرف کرده .میشه بگی چند ماه بود این دوره؟ من چهار ماهه مداوم میبرم دکتر ولی میره مدرسه برمیگرده مث اوله😑

عزیز دلم الرژیه ببرش یا متخصص ریه یا اسم و الرژی بچه های منم اینطورن

والا بخدا سردرگمم انقد دکتر مختلف بردم فقط همین دکتر آلرژی نبردم..بچه های شما الان بهترن؟ خیلی بده اینجوری باشن یمدت طولانی