2777
2789
عنوان

متاهلااااا میشه بیاین لطفا❗

107 بازدید | 10 پست

واقعیتش من الان تو سنیم که خاستگار دارم از طرفی نامزد قبلیم برگشته واقعا نمیدونم چطوری باید انتخاب کنم از کجا بفهمم کی ادم مناسبیه؟

واسه همین گفتم از تجربیاتتون استفاده کنم

چه ویژگی ها واخلاق هایی مهمه که داشته باشه یا نداشته باشه؟

به چه رفتار هاییش دقت کنم؟

ازکجا میشه فهمید ادم‌متعهدیه واهل خیانت نیست؟

نامزد قبلی چرا رفت؟ از رو احساس برنگرد بهش 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطقی تصمیم بگیر مشاوره برو تحقیق کن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نامزد قبلی چرا رفت؟ از رو احساس برنگرد بهش

من بهش فشار اوردم که زودتر مراسم بگیریم بعد از طرفی سربچه دار شدن یانشدن تو اینده به توافق نرسیدیم

سرهمین جداشدیم

الان میگه شرایطم داره بهتر میشه واسه مراسم گرفتن

شغل ‌.خانواده. اخلاق

این شغلش معمولیه

خانواده شم سرشون تو زندگی خودشونه نه خیلی کمک میکنن نه دخالت میکنن نه خیلی گرم‌میگیرن نه خیلی صمیمی میشن

من انقدر بابام بداخلاقه که میترسم یکیو انتخاب کنم همین اخلاقش مشکل داشته باشه

انننقددددر زوم کردم روش دیگه قاطی کردم خودمم خوب و بدشو نمیتونم تشخیص بدم

ازدواج مث ی هندونه در بستس تا با طرف زندگی نکنی واقعا نمیشه تشخیص دادولی تو حالت کلی ادم با ایمانی ب ...

هیچکدوممون خیلی معتقد و مذهبی نیستیم

ولی بقیه مورد هارو داره

حتی میترسم‌یکم ولخرجم باشه

من بهش فشار اوردم که زودتر مراسم بگیریم بعد از طرفی سربچه دار شدن یانشدن تو اینده به توافق نرسیدیمسر ...

خوب اگه خوبه ک برگرد

مشاور برو حتما باهاش