2777
2789
عنوان

بیاید راهنماییم کنیدددد خواستگاری خواهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر پنج خواهرن و تک پسر توصیه میکنم رد کنید چون‌ظاهرا خودهرت از پسشون برنمیاد.و اینجور خانواده ها تمرکز رو یه عروسه مشکل زیاد پیش میاد

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

ایشون ۵تا خواهر داره لطفا اگه می‌خواد قبول کنه حداقل یک سال نامزد باشن ببینه آیا خواهراش تسلط به برادرشون دارن یا

آیا آدمایی هستن تو زندگیش دخالت کنن چون این موضوع فردا تپ زندگیش براش معضل نشه 

ایشون ۵تا خواهر داره لطفا اگه می‌خواد قبول کنه حداقل یک سال نامزد باشن ببینه آیا خواهراش تسلط به برا ...

آره دقیقا اینو گفتم به ابجیم قراره حداقل ۶ ماه باهم صحبت کنم بعد نامزدی رو رسمی کنن

چون تک پسر هست می‌خوایم بفهمیم اصلا استقلال داره از همه نظر یا وابستس

اگر پنج خواهرن و تک پسر توصیه میکنم رد کنید چون‌ظاهرا خودهرت از پسشون برنمیاد.و اینجور خانواده ها تم ...

درسته ولی باز هم نمیشه از دور قضاوت کرد باید مدت زمان آشنایی طی بشه 

خواهی نخواهی پنج تا خواهره پسره دخالت میکنن .بزارید خواهرت خودش انتخاب کنه

خودش میشع هرچی شما بگید یعنی مامان بابام و من 

خیلی نگرانم که نتونیم درست راهنماییش کنیم 

البته قرارع ۶ ماه زمان آشنایی داشته باشن و چندین جلسه برن پیش مشاور که تصمیم درستی بگیرن 

درسته ولی باز هم نمیشه از دور قضاوت کرد باید مدت زمان آشنایی طی بشه

ببین تو این مدت خواهرت بره خونشون برای اشنایی خیلی چزا 90 درصد مشخص میشه ک دخالت گر هستن با ن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ببین تو این مدت خواهرت بره خونشون برای اشنایی خیلی چزا 90 درصد مشخص میشه ک دخالت گر هستن با ن

آره حتما همین کارو میکنیم عزیزم ممنون بابت راهنماییت 

خودمون هم نگران هستیم چون تک پسر هست استقلال نداشته باشه و وابسته ب خانواده باشع و نتونه مستقل زندگی کنه

آره حتما همین کارو میکنیم عزیزم ممنون بابت راهنماییت خودمون هم نگران هستیم چون تک پسر هست استقلال ند ...

اوه دید وابسطه هست درحا ولش کنه چون اخرش جداییه این خانواده ها

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭