2777
2789
عنوان

شما به گداها کمک میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست

بله کمک میکنم برامم مهم نیست کی چیکارس مهم نیت دله خودمه اون طرف اگه داره یا نداره گردن خودش من قصد کمک میدم و باور کنید خدا شاهده شرو دعوا و انرژی منفی دور میشه ازم

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
به کسایی که دو تا زاییدن و تو خیابون بچه هارو دنبال خودشون راه میندازن هیچی نمیدم کلا یه زمان خیلی ک ...

جهت اطلاع حیوانات هم زیاد بهشون ن غدا رسانی بشا بیشتر زادو ولد میکنن و اینطور نطم‌محیط زیست به هم‌میریزه 

و گونه های دیگر جانوری که غذای اینها محسوب میشن در خطر نابودی قرار میگیرن

خیلی مراکز هستن میشه آدم  درست برای کمک پیدا کرد

مثلا یه جا هست قبل سال تحصیلی برای بچه ها لوازم تحریر میگیره من اونجا میدم

یا پول میدم میگم خرج کتاب کمک درسی بشه برای بچه های بدسرپرست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیدم چون واقعاً پررو هستن وضعیت پوشش از من بهتر طلا زیاد دستشه میاد میگه کمکم کن در راه خدا بعد ...

دقیقا اگه کمک میخوان دیگه پروبازیشون چیه

میگن این کمه بیشتر بده😂😑

سلام ! حالت چطوره ؟

یه بچه بود نزدیک خونمون یه بار جلومون رو گرفت که برای جیگر بخریم.میگفت خاله از اینا از اینا 

من رفتم و برگشتم که پول بیارم 

دیدم یه مردی براش خریده دیگه مامانش اونوتر بود اونم صدا زد 

مرد بدبخت کلی خرید کرد 

کار همشون بود همیشه اونجا بساط میکردن 

یه پیرزنی هم بود خودش رو میزد به فلجی 

وایمیستاد دم در شیرینی فروشی و رستوران هرکی ک می‌خرد میگفت واسه منم بگیر کلی خرید می‌کرد

من دقت کردم دست و پا و کمرش همه رو تکون میداد 

دیگه بهشون کمک نکردیم

دوتا دختر جوون هم بودن توی محل کار بابام گدا بودن فهمیدم که شغلشون وگرنه پولدار پولدارن

بهتره که یکی رو پیدا کنید که نیازمند واقعی باشه

یکی از اقوام دورمون هست پیر خیلی پیره بابام بهش پول اینا میده 

ن حس خوبی بهش ندارم

به اونایی ک دست دراز میکنن پول میخوان منظورمه

وقتی هم دست داری هم پا هم چشم هم زبون خب برو کار کن 👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

این گداهایی که بیرونن پولدارن ، اون بچه هایی که میبینی هم پررو بی ادب فحاش و درامد بالان

از اونایی که بساط دارن مخصوصا پیرمردا بخری خوبه ، به موسسه های معتبر کمک کنی خوبه مثل همینی که رسول خادم و پرویز پرستویی باهاشون در ارتباطن

اره به اونا و معلولا ادم باید کمک کنه بنظرم ولی حالم بهم میخوره این ادمایی که بچه چند ماهشونو میارن ...

خب ببره بده همسایه بگه مگه دار من یه دوساعت برم گدایی بیام؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

گدا با نیازمند فرق داره..نیازمند واقعا نیاز داره ولی گدا فقط از روی بیعاری تن ب چنین کاری میده چون راحته براش بی زحمته..منم فقط ب نیازمند کمک میکنم..اونی ک میاد اویزون میشه با ی بچه ب شیشه ماشین تو زل افتاب و سوزش سرما اون گداس برامنم هیچ اهمیتی نداره چیزیم بهش نمیدم

من دلمو صاف میکنم اگه بخوام صدقه بدم هر کسی که دستشو دراز کنه میدم مگه میشه تشخیص داد کدوم نیازمندتر ...

بله میشه تشخیص داد کسی که تنش سالمه و پیر هم نیست اگه دستشو دراز کرد نباید کمک کرد من زنی رو میشناسم که مطلقه است یه بچه داره و چندین جا کارگری میکنه و تو یه پارکینگ اجاره ای زندگی میکنه .

دستش جلوی کسی دراز نیست ترجیح میدم به بهانه های مختلف به  همچین آدمی کمک کنم تا مرد یا زن گردن کلفتی که با تن سالم کارگری نمیکنه و دوره میفته گدایی

بله میشه تشخیص داد کسی که تنش سالمه و پیر هم نیست اگه دستشو دراز کرد نباید کمک کرد من زنی رو میشناسم ...

آخه اینجور آدما عزت نفس دارن کمک کنی ناراحت میشن بازم شاید شما راست بگین 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم