2777
2789
عنوان

شما به گداها کمک میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست

به گدا ها نه مخصوصااا اونایی که تو داروخانه و مطب پزشکا میان هرگز بهشون کمک نمیکنم ولی کسی به قول شما چیزی میفروشه با اینکه گرونترن میخرم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
گدا نه نیازمند

اینا باهم فرق دارن

گدا ادمیه که علاوه بر پول عزت نفس هم نداره و تکدی میکنه و پول مفت میخواد، خیلی هاشون درامد خوبی هم دارن از این راه اتفاقا

اما نیازمند کسیه که به پول نیاز داره، تلاش هم میکنه اما وسعش نمیرسه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیازمند واقعی اینا نیستن ب نظرم

منظورم واژه گدا قشنگ نیست بگیم نیازمند تصیح کلمه بود

من بیشتر برای حیوانات غذا میدم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اون که چیزی میفروشه گدا نیست دستفروشه

و کسی که به کمک مالی نیاز داره میشه‌نیازمند که بعله‌کمک میکنیم و مواد غذایی هم کمک میکنیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

با حرفتون موافقم بعضیاشون فقط تولید مثل کنن ولی بعضی پیرمرد پیرزنا واقعا گناه دارن

اره به اونا و معلولا ادم باید کمک کنه بنظرم ولی حالم بهم میخوره این ادمایی که بچه چند ماهشونو میارن با خودشون کدایی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اره به اونا و معلولا ادم باید کمک کنه بنظرم ولی حالم بهم میخوره این ادمایی که بچه چند ماهشونو میارن ...

وای دقیقاا 

و خیلیا هاشون( نه همشون) خیلیم وضعشون خوبه و اکثرا هم اون بچه بچه خودشون نیست

جنس میخرم یه آدامس زپرتی رو سی تومن میفروشن میخرم ولی به گدا پول نمیدم عمرا 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

از بچه ها میترسم راستش یه بار یکیشون از کیفم آویزون شد که بهش کمک کنم بعد فهمیدم کیف رو زده🤦‍♀️ولی ...

بچه های کار که خیلی پروان

تا الان چند بار بخاطرشون اذیت شدم

اگ کمک نکنی یا میزننت در میرن یا حتی فحش میدن

نفرین میکنن

خیلی اذیت میکنن 

سلام ! حالت چطوره ؟

نه نمیدم چون واقعاً پررو هستن وضعیت پوشش از من بهتر طلا زیاد دستشه میاد میگه کمکم کن در راه خدا بعد از اونور سفارش میدن روغن داری،برنج داری،گوشت داری،سبزی داری برای دخترم میخوام حامله هست  تو که میگی در راه خدا دیگه هرچقدر اوردن برات تشکر کن برو از طلاهات بفروش دختر حاملت سیر کن 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من دلمو صاف میکنم اگه بخوام صدقه بدم هر کسی که دستشو دراز کنه میدم مگه میشه تشخیص داد کدوم نیازمندتره از دست فروشها هم خرید میکنم تو این سرما کنار خیابون واقعا گناه دارن آخه مگه چقد سود میکنن

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

منم یه موقعی کمک میکردم ولی میبینم سواستفاده هست تا نیاز طرف کار نمیکنه زارت زارت بچه میندازه میاد گدایی خوب میگم من از جوونی خودم استراحتم بچه هام میزنم کار میکنم میدم اینا ولی اگه یکی واقعا نیاز داشته باشه اره کمک میکنم یا دستفروش گاهی میخرم دیگه الان زندگی برا خودمونم سخت شده