من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جنس میخرم یه آدامس زپرتی رو سی تومن میفروشن میخرم ولی به گدا پول نمیدم عمرا
یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب میکنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمیرسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا میگفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁
نه نمیدم چون واقعاً پررو هستن وضعیت پوشش از من بهتر طلا زیاد دستشه میاد میگه کمکم کن در راه خدا بعد از اونور سفارش میدن روغن داری،برنج داری،گوشت داری،سبزی داری برای دخترم میخوام حامله هست تو که میگی در راه خدا دیگه هرچقدر اوردن برات تشکر کن برو از طلاهات بفروش دختر حاملت سیر کن
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
من دلمو صاف میکنم اگه بخوام صدقه بدم هر کسی که دستشو دراز کنه میدم مگه میشه تشخیص داد کدوم نیازمندتره از دست فروشها هم خرید میکنم تو این سرما کنار خیابون واقعا گناه دارن آخه مگه چقد سود میکنن
منم یه موقعی کمک میکردم ولی میبینم سواستفاده هست تا نیاز طرف کار نمیکنه زارت زارت بچه میندازه میاد گدایی خوب میگم من از جوونی خودم استراحتم بچه هام میزنم کار میکنم میدم اینا ولی اگه یکی واقعا نیاز داشته باشه اره کمک میکنم یا دستفروش گاهی میخرم دیگه الان زندگی برا خودمونم سخت شده