2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا تورو خدا بیایید

176 بازدید | 43 پست

من ۳۸ هفته از دیشب بکوب کمر درد هستم جوری ک زمین گیر شدم ن میتونم بخوابم ن بشینم ن وایسم چیکار کنم دارم دیونه میشم شکمم نفخ کرده چیزی ام نخوردم 

☹️من تو اقدامم و ابنطوری شدم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به دکترت زنگ بزن بگو 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
سعی کن نخوابی دوش آب گرم بگیر انشالله بسلامتی فارغ شی عزیزم

از شدت درد دیگه حالت تهوع دارم شاید باور نکنی دستامم حتی امروز نمیتونم مشت کنم دیوانه دارم میشم

کمرمو چرب کنم مورد نداره؟ زایمانم طبیعیه گل

نه عزیزم من از اول بارداری کمردرد داشتم همسرم با روغن سیاهدونه کمرم پاهام رو ماساژمیداد خیلی آرومـ میشدم

انشاالله بسلامتی و دلخوش زایمان کنید

کم مونده دیگه. .صبوری کنید اینم میگذره بسلامتی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خب به دکترت زنگ بزن بگو

ب اونم زنگ بزنم میگه برو بیمارستان خب درد زایمان ک‌نیست چون میگن درد زایمان مرتب میگیره و ول می‌کنه این از دیشب یسره درد می‌کنه امروز هم نیستش تایم عمل داره