2777
2789
عنوان

خاطرات پیست اسکی شازند

50 بازدید | 9 پست

سلام خوبین میخوام امروز خاطره بگم از پیست سه سال پیش رفته بودیم اول بگم با خاخواده برین حتما نه با دوست چون فوق العاده خطر کردیم و انگشت دستم کبود شد موند زیر تویوپ داشتیم می اومدیم سه نفری نشسته بودیم سرد بود خیلی وحشتناک یخ میزدیم هرچی چایی بود و اب گرم خوردیم 2 تا فلاکس تا فقط یخ نزنیم جادش هم خطری واقعا وااای داشتیم میمردیم عصری موقع برگشتن من 6 لیوان الهه و نسترن هم فک کنم همین حدود سه تا ادم در حال انفجار من به خصوص داشتیم برمیگشتیم واقعا حالمون وخیم بود

من از اسکی بدم میاد چون بچه بودم پدرم به اجبار گفت باید یاد بگیری آسیب انچنانی ندیدم اما چون اجباری ...

ما تویوپ کرایه کردیم وای اخراش دیگه خیلی بد بود با سرعت میرفت سه تامون چسبیده بهم باد هم میخورد بهمون هی شدت میگرفت دیگه لبامون پوسته شد از بس گاز گرفتیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما تویوپ کرایه کردیم وای اخراش دیگه خیلی بد بود با سرعت میرفت سه تامون چسبیده بهم باد هم میخورد بهمو ...

وای من با دوستام میرفتم هیمشه  براشون این اتفاق افتاد خداروشکر اون سری من نرفته بودم 😂

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

اره متاسفانه من دماغمو عمل کرده بودم نفرم ۱۷ ۱۸ سالمون بود

خیلی ناجوره یه بزرگتر باشه اون پایین که هوا داشته باشه خوبه حالا اونش به کنار اصلا یه وضعی تقریبا خیلی چیزی نخوری فک کنم بهتره باز تحمل سرما  نمیتونستیم پایین کوه رو بیایم بالا اینقد شدید گرفته بود دیگه اخر سر تو جاده زدیم کنار به حال گریه 

خیلی ناجوره یه بزرگتر باشه اون پایین که هوا داشته باشه خوبه حالا اونش به کنار اصلا یه وضعی تقریبا خی ...

وای حالا خداروشکر جاییتون نشکست دوست من دستش شکست یکی انگشتش در رفت یه اتفاقای عجیب

💍 دانشجوی مهندسی نفت