2777
2789
عنوان

مریض شیمی درمانی و حال بدش

244 بازدید | 21 پست

لنفوم فولیکولار داره 

ریتوکسی مب و بنداموستین بودن دارو عاش که از شنبه تا دوشنبه تزریق شده و دیروز هم پگاژن اش و زده الان به حدی بی حالع و تهوع داره که نفس به زور میرسه دیروز سرم قندی  هم بهش زدن یکم بهتر بود از نصف شب شروع کرد معده درد و بالا آوردن های پشت سر هم به حدی که بینش نمیتونست نفس بکشه و اونقدر حالش بد بود می‌خواستیم اورژانس زنگ بزنیم به زور بردیمش بیمارستانی که شیمی درمانی میشه پزشک عمومی بود  چند تا آمپول برای تهوع اش و معده دردش زد و گفت اسید معده اش خیلی شدید بالا رفته 

دکتر آنکولوژی اش هم تا شنبه کلا نیست و نمی‌تونیم ببریمش حالش خیلی شدید بده و نمی‌دونیم چیکار کنیم اصلا هیچی نمیخوره دیگه 🥲

آخرین چیز دیشب سیرابی به گفته دکترش داده بودیم 

خدا شفا بده میدونم شرایط سختیه ولی متاسفانه راهی نداره اینا واکنش بدنش هست دارو فقط یکم تحملشو براش اسون تر میکنه . معمولا یه هفته بعد اون تزریق زیر پوستی همه چی بهتر میشه . دیگه تقویتش کنید برای دور بعد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا شفا بده میدونم شرایط سختیه ولی متاسفانه راهی نداره اینا واکنش بدنش هست دارو فقط یکم تحملشو براش ...

دیروز زده اونو فردا هم داره و شنبه 

ولی حالش از دیروز صبح یعنی یک روز بعد شیمی درمانی خیلی بد شده  و هیچی روش تاثیر نمیزاره جلسه اولش بود 🥲

الان دسشویی هم باید کمکش کنی و از دستش بگیری ببریش خیلی شدیدا ضعف داره و هر لحظه میگه الان غش میکنم 

دیروز زده اونو فردا هم داره و شنبه ولی حالش از دیروز صبح یعنی یک روز بعد شیمی درمانی خیلی بد شده و ...

اخی خدا کمکتون کنه . یعنی سه تا تزریق زیر پوستی داره ؟ بیمار ما یکی داشت . میدفت تا دور بعدی که سه هفته فاصله داشت 

پای مرغ و بلدرچین و گوشت بوقلمون و سیرابی این چیزا رو بهش بدین

اتفاقا این چند روز شیمی درمانی فقط همینا رو خورده هر روز تازه آب بلدرچین و آب پاچه و سیرابی و بوقلمون و مرغ درست کردیم دادیم آب هویج و سیب و آناناس و اب پرتقال و حتی به گفته خیلیا آب لبو و کرفس  تازه گرفتیم  دادیم 

هر چی که شما فکر کنید برای یک بیمار این شکلی خوبه خورده با🥲 

حتی دو روز پیش می‌گفت دلم سوپ خامه ای میخواد و جز اون هیچی نمیتونم بخورم اونم رفتیم بیرون چند جا تست کردیم و از اون خریدیم که رقیق تر بود 🥲

هر کاری از دستمون بر میومد کردیم ولی این حالش و واقعا نمیتونم تحمل کنم نمی‌دونیم چیکار کنیم 🥲💔

اخی خدا کمکتون کنه . یعنی سه تا تزریق زیر پوستی داره ؟ بیمار ما یکی داشت . میدفت تا دور بعدی که سه ه ...

فداتون 😓😓

بله سه تا زیر پوستی داره که نیوجبین هست اسمش همون پگاژن که خارجیشو گرفتیم که مثلا عوارض کمتری داشته باشه 

این شیمی درمانی هاش ۲۰ روز یکبار هست و روز بعد از آخرین آمپول شیمی درمانی  میزنن  سه تا زیر جلدی دو روز یکبار  میزنه

شیمی درمانی اش هم سه روز هست و دارو عاش تقسیم کردن تو سه روز میزنن 😓🥲 

جیگرم خون شده به خدا 

۸ ماه استرس تشخیصش و الان هم که این وضعیت😓😓💔

فداتون 😓😓بله سه تا زیر پوستی داره که نیوجبین هست اسمش همون پگاژن که خارجیشو گرفتیم که مثلا عوارض ک ...

اخی میدونم خیلی دوره سختیه . ببین همه اون خوراکیا که گفتی بهش دادید و اینا عالیه . فقط توی ذهنت توقع نداشته باش الان اینا رو دادی خوب بشه یا یهو دیکه ندی بگی اثر نداره اونا رو بده تا هر چقدر توان داره تقویت بشه همون کم هم خوبه چاره ای نیست . ولی چون عاملش برقراره خوب شدن تو کار نیست فقط علائم قابل تحمل تر میشن . 

لحظه اذانه ان شا الله خدا به بزرگیش شفای خیر به همه بیمارا و بیمار شما بده 💚