2777
2789
عنوان

رشته ریاضی یا تجربی

92 بازدید | 16 پست

کدوم و علت

تعداد رای : 8
نظرسنجی
ریاضی
1
12%
تجربی
7
87%
✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

علاقت تو چه زمینه ایه؟

ریاضیاتت خوبه؟

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تجربی بودم

برگردم عقب میرم ریاضی چون رقابت توی تجربی خیلی زیاد و سنگینه اما توی ریاضی کمتر میتونستم یه رشته خیلی بهتر از الانم قبول بشم

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
کاملا وابسته به خودتهشغلای کدوم رشته رو بیشتر دوست داری ؟ هدفت مهاجرت هست یا نیست ؟ رقابت سنگین تجرب ...

والا نمیتونم انتخاب کنم

هدفم مهاجرت هست بیشتر دندون و هوافضا رو دوس دارم

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
علاقت تو چه زمینه ایه؟ریاضیاتت خوبه؟

هوا فضا و. دندون رو دوس دارم

والا نمیتونم انتخاب کنمهدفم مهاجرت هست بیشتر دندون و هوافضا رو دوس دارم

ببین برای تجربی بیای دندون و اینا مهاجرتشون سخته ولی نشدنی نیست اما پرستاری به مهاجرتی بودنش معروفه

دندون مهاجرتش میتونه ولی تو سنی مثل ۴۰ یکم یالا پایین اتفاق بیفته

اگه همین مدنظرته برو

هوافضا هم تو ایران فک نمیکنم زیاد موقعیت شغلی باشه با اینکه خیلیی رشته خفنیه

ولی مهاجرت چرا میتونی ارشد و حتی فاند هم بگیری

بازم خوب فکر کن روش همش وابسته به خودته

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

هوا فضا و. دندون رو دوس دارم

تحربی برو خب 

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...
ببین برای تجربی بیای دندون و اینا مهاجرتشون سخته ولی نشدنی نیست اما پرستاری به مهاجرتی بودنش معروفهد ...

وایی خیلی گیج شدم 

الان به نظرت تجربی خوبه یا ریاضی

وایی خیلی گیج شدم الان به نظرت تجربی خوبه یا ریاضی

بخدا بستگی داره به خودت

میخوای از چند نفر مشاور هم کمک بگیر

ببین در نهایت چی میگن

ولی بازم تویی که میخوای زندگی کنی با اون شغل 

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

من تجربی ام

و تابستون مثل تو دو دل بودم. ولی درنهایت تجربی رفتم.

ببین هدف و علاقت کدومه. با رشته های تجربی مثل ،پرستاری دندون،دارو،.... می شه مهاجرت کرد ولی مثلا تو سی سالگی. اما ریاضی اگه دانشگاه های تاپ قبول بشی خیلی راحت می تونی اپلای کنی.

خفتگان را گر سبکباری خویش است شبروان را رنج بیداری خویش است 
من تجربی امو تابستون مثل تو دو دل بودم. ولی درنهایت تجربی رفتم.ببین هدف و علاقت کدومه. با رشته های ت ...

ممنون بابت راهنماییت الان از رشتت راضی هستی 

ممنون بابت راهنماییت الان از رشتت راضی هستی

آره راضی ام چون با علاقه اومدم سمتش و هدفم به امید خدا داروسازیه.

ببین تجربی رشته سنگینی ه چون هم با محاسبات سر و کار داری هم حفظیات یعنی باید تو هردوش قوی باشی.

درس های دبیرستان هم چه تجربی باشی چه ریاضی زمین تا آسمون با متوسطه اول فرق داره. مثلا شنبه امتحان ریاضی داریم از 3 فصل ولی این 3 فصل به اندازه یه دنیا مطلب داره و زیادههههههه. بقیه درسا هم همینه. مثلا کتاب علوم متوسطه اول ک یه فصلش از زیست می گفت یه فصل فیزیک و... تو دهم 3 تا کتاب فیزیک و شیمی و زیست هرکدوم صد و خورده ای صفحه می شه، (البته ریاضی زیست نداره) خلاصه ک تلاشت تو دبیرستان باید چندبرابر باشه.

بذار این جوری بگم که رقابت توی رشته ریاضی سر قبولی تو دانشگاه های تاپ مثل شریف و امیر کبیر و تهرانه، وگرنه انقدرتعداد شرکت کننده های ریاضی کم شده ک راحت ی چیزی قبولی. اما رقابت توی رشته تجربی سر سه رشته تاپ پزشکی دندون دارو عه حالا هر دانشگاهی. و چون شرکت کننده ها زیاد و ظرفیت پذیرش کمه، قبولی سخت می شه. مثلا مهندسی دولتی یه شهر کوچیک خیلی ارزش نداره و کار سختی نیست ولی پزشکی یه شهر کوچیک واقعا می ارزه.

خفتگان را گر سبکباری خویش است شبروان را رنج بیداری خویش است