2777
2789
عنوان

تو قانون به شوهر حق میدن که زنش با مادرش زندگی کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 26 پست
حتی اگر یه اتاق بهش بدن هم قانون میگه مداراکنید فقط اگر حق مسکن داشته باشید میتونید اعتراض نید

واقعا؟آخه یه اتاق که مستقل محسوب نمیشه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

تو ایران متاسفانه اینجوریه

همه چیز به نفع مردهاست چون قانون رو مردها نوشتن

تازه میگن کلی به زن بها دادیم نمیدونم منظورشون از بها دادن چیه فکر کنم همون نفس کشیدن باشه

از ماست که برماست 

تهش هیچی نیست باور کن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟آخه یه اتاق که مستقل محسوب نمیشه

ولی براش رای طلاق نمیدن 

مخصوصا که شوهر بگه ارم تلاش میکنم خونه مجزا بگیرم و خانم خودش قبول کرده و ...

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ولی براش رای طلاق نمیدن مخصوصا که شوهر بگه ارم تلاش میکنم خونه مجزا بگیرم و خانم خودش قبول کرده و .. ...

بله کلا مردسالاری بیداد میکنه ولی فکر کنم از لحاظ اصل قانون باید مرد بتونه یک زندگی مجزا و مستقل بسازه برای خانواده دیگه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
بله کلا مردسالاری بیداد میکنه ولی فکر کنم از لحاظ اصل قانون باید مرد بتونه یک زندگی مجزا و مستقل بسا ...

بله

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

واقعا چرا باید قانون اینجوری باشه

مرده شور این قانون زن ستیز رو ببرن

همه چی به نفع مردهاست 

حق طلاق، حضانت ،

ارثیه دوبرابری مرد

دیه دوبرابری مرد

حجاب اجباری زن

نداشتن حق خوانندگی زن ، هوف خدایا چیو بگم

الان تعلیق میکنه ولی مهم نیست 

تهش هیچی نیست باور کن....
از قبل ازدواج میدونستید و قبول کردید؟

نه عزیزم تازه داره دوسال میشه که اومدیم اینجا وگرنه تا قبل اینجا مستاجر بودیم. دیگه صابخونه که جوابمون کرد پول نداشت خونه بگیره گفت بیایم اینجا که اشتباه بزرگی بود

سردارم خداحافظ......
نه عزیزم تازه داره دوسال میشه که اومدیم اینجا وگرنه تا قبل اینجا مستاجر بودیم. دیگه صابخونه که جوابم ...

انشالله زودتر مستقل میشید