2777
2789
عنوان

میخام نامزدمو امتحان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست
من جات بودم قوی ترازگذشته بلندمیشدم واصلاسمت این ادم هول نمیرفتم که ازاینجابه بعدهم زندگیم مختل شه

اگه داستان زندگیمو براتون تعریف کنم نمیتونید حتی درک کنید که چطور ی دختر بیست و چهار ساله انقد شکسته واقعا حالم بده بخاطرش ..دلک میخواد بیشتر خیانتش رو ببینم و بهم ثابت بشه تا دل بکنم ازش واقعا یازده ساله دیوونه ام کرده از بچگی عاشقشم دیگ خسته شدم ..سه سالم هست باهاش تو رابطه ام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی سرش شکستم ..تموم خانوادمو از دست دادم بخاطرش ..آبروم رفت ..شغلم موقعیتم همه رفتن ..باور کنید ...

اگه مطمئنی هوله همین الان به هم بزن فکر آبروتو نکن اخه اگه بزور باهاش ازدواج کنی بعدا واسه طلاق پشتت نیستن

اگه مطمئنی هوله همین الان به هم بزن فکر آبروتو نکن اخه اگه بزور باهاش ازدواج کنی بعدا واسه طلاق پشتت ...

می‌دونم هوله راستش ولی دلم راضی نمیش‌ دلم میخواد بهم ثابت بشه 🥲ی جوری که عقلم میخواد ب‌دلم ثابت‌کنه ..ولی دلم حالیش نمیشه تا نبیع