2777
2789
عنوان

معجزه میخوام دقیقا به اندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست
تورو خدا واسه خاطر فرار از خونه انتخاب اشتباه نکن به خدا بعدا پشیمون میشیسعی کن مستقل بشی رو پای خود ...

هرجام که برم 

دیگ تا پشت بوم خونه رفتنو اجازشو دارم 

ساعت خواب و بیداریم دست خودمه 

خستم از شرایطم واقعا 

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

راست میگی؟خوب شد گفتی🙂🥺برام دعا کن باش؟؟؟؟؟؟من خیلیییییی زندگیم پیچیدس دقیقا به اندازه یه رمان🙂

باشه عزیزم 

تاپیکتو خوندم

دعا میکنم زندگیت روبه راه بشه اروم بشی و بتونی سلامتیتو به دست بیاری 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرجام که برم دیگ تا پشت بوم خونه رفتنو اجازشو دارم ساعت خواب و بیداریم دست خودمه خستم از شرایطم واقع ...

ایشالا خیلی زود به آرامش قلبی برسی 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

سلام دقیقا تو همین موقعیت بلاتکلیفی هستم منم غر میزنم گریه میکنم وهزار تا کار دیگه اما به خودکشی فکر نمیکنم چون واقعا درسته دردی که دارم مزمنه اما ارزش مردن و پوچی نداره بعد اینکه غر هامو زدم فکر میکنم خدا به هرکسی مشکلی داده به منم این مشکلو لابد لازم بوده و درس بزرگی توشه، عوضش چیزای خاصی بهم داده که واقعا لطف کرده  در کل پیله میکنم و تلاش میکنم امیدوارم میمونم انشاءالله که میشه اگه نشد تمام تلاشمو کردم

سلام دقیقا تو همین موقعیت بلاتکلیفی هستم منم غر میزنم گریه میکنم وهزار تا کار دیگه اما به خودکشی فکر ...

ایشالله که تموم مشکلاتت حل بشه دختر💚برای منم دعا کن ،من هرسری از فکرم میگذره این فکر خودکشی میگم خدایا بهم صبررر بده به گناه نکنم💚🌱

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

گذاشتی؟ وای واسه من اصلا خود سایتم به زور بالا میاد

نه نمیشه حذف کرد 

سایت منم نمیاد