2777
2789
عنوان

از یکی بپرسی کراشت کیه و اون بگه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 34 پست
حالا بنظرت کراشش فامیله؟ چون گف تو که منو نمیشناسی پس اونم نمیشناسییعنی با خودمو خونوادم و فامیلام ا ...

نه میتونه هم کلاس دانشگاهش باسه میتونه همکارش باشه یا از دوستان فامیلیشون باشه . الزاما فامیل نیست. 

یه سوال درباره مشخصات کراشش بپرس ببین با مشخصات خودت یکیه

عزیزم پرسیدم بخدا گفتم ویژگیا ظاهری طرف و بگو نگفت گفت به چه کارت میاد اینا وقتی که نمیشناسیش

بعدشم گفت من ظاهر اولویتم نیس 

گفتم خب از اخلاقش بگو بازم پیچوند

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه میتونه هم کلاس دانشگاهش باسه میتونه همکارش باشه یا از دوستان فامیلیشون باشه . الزاما فامیل نیست.

از توی دانشگاهش نیس چون من بعنوان کسی رفتم ک تو دانشگاه دیدتش

مخل کارشم نه چون گفت کراشم مال  چند سال پیشه و تاالان میخوادش

چند سال پیش هم که سر کار نمیرفت

فهمیدم کراشش از توی دانشگاهش نیسمحل کارشو نمیدونم ولی گفت کراشش مال چندسال پیشه که تاالان دوسش دارهو ...

اگه واقعا دوستش داری برو تو روش و من دوست دارم اگه دوستت نداشت تهش شکست عشقی میخوری و یه مدت افسرده میشی ولی بهتر از اینه که هرروز با خودت بگی دوستم داره یا نه 

عزیزم پرسیدم بخدا گفتم ویژگیا ظاهری طرف و بگو نگفت گفت به چه کارت میاد اینا وقتی که نمیشناسیشبعدشم گ ...

بد پرسیدی باید یه جوری از تحصیلات و شغل و این چیزا میپرسیدی تا بتونی به جواب برسی. معلومه که ویژگی ظاهری طرف رو نمیگه.

عزیزم پرسیدم بخدا گفتم ویژگیا ظاهری طرف و بگو نگفت گفت به چه کارت میاد اینا وقتی که نمیشناسیشبعدشم گ ...

پس بیخیال شو انقدر خودتا درگیرش نکن

اگه بخوادت خودش بهت پیشنهاد میده

تو با آیدی خودت یه چراغ سبز نشون بده اگه کراشش باشی خودش جلو میاد

خب منم همینومیگمکراششو من نمیشناسم انگار فقط خودش میشناسش

الان میدونه تو روش کراشی؟

پسرا صدرصد کسی رو کراش باشه و بهش بگن باهاش رل میزنن حتی اگ خودشون کراش داشته باشن

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

اگه واقعا دوستش داری برو تو روش و من دوست دارم اگه دوستت نداشت تهش شکست عشقی میخوری و یه مدت افسرده ...

اخه فامیلمونه بعدا چجوری تو چشاش نگا کنم😭😭

الان میدونه تو روش کراشی؟پسرا صدرصد کسی رو کراش باشه و بهش بگن باهاش رل میزنن حتی اگ خودشون کراش داش ...

ببین من بااین اکانت فیک رفتم بعنوان  اینکه بش بگم اقا رفیقم تورو تو دانشگاه دیده و روت کراشه و خیلی دوستت داره

بعد گفتم کسیو پنهونی میخوای؟ اونم تایید کرد 

بعد گفتم نشخصات ایناشو بگو اصلا نگفت گفت تونمیشناسیش ب چه دردت میخوره اصلا

گفتم شاید اون دوستم باشه اصلا !

گفت نه مطمئن باش ک  اون دوستت نیس چون من این کراشمو چند ساله که دوستش دارم

کراشم فامیله و شاید از نگاهام و یسری رفتارام حدس زده باشه روش کراشم

بد پرسیدی باید یه جوری از تحصیلات و شغل و این چیزا میپرسیدی تا بتونی به جواب برسی. معلومه که ویژگی ظ ...

قبلش پرسیدم دانشجوعه؟جواب نداد

اصلا اطلاعات طرف و نمی داد

خیلی سفتهه

پس بیخیال شو انقدر خودتا درگیرش نکناگه بخوادت خودش بهت پیشنهاد میدهتو با آیدی خودت یه چراغ سبز نشون ...

چون فامیلیم نمیشه هیچکدوم جلو بریم

نمیدونم چیکار کنم