2777
2789
۴۰سالگی یکی از اطرافیان من از نظر من اشتباست خیلیم اشتباه هست خیلی هم با همون شخص صحبت کردم(خودش راه ...

منی ک ۳۵سالمه و هنوز مجردم 😔

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منی ک ۳۵سالمه و هنوز مجردم 😔

منم ۳۲ ام مجردم ..انقد نگرانم ک نگو ..میگم‌نکنه نتونتم بچمو خوب بزرگ کنم حوصله شوهرمو نداشته باشم 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

دختر خالم توی ۴۰ سالگی ناخواسته باردار شد اونم دوقلو و شنبه سزارین کرد، شما هم میخوای باردار بشی میل خودته فک کن اگه بی خبر باردار بشی چی میشه.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

۴۰سالگی یکی از اطرافیان من از نظر من اشتباست خیلیم اشتباه هست خیلی هم با همون شخص صحبت کردم(خودش راه ...

اخه بعضیا تو سن بالا ازدواج میکنن

و‌واقعا ارزوی مادرشدن دارن

نمیشه نظر کلی داد

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

تعداد زیادی خانم تو دوران قدیم تو سن چهل سالگی هم مامان شدن، در حال حاضر هم با توجه به بالا رفتن سن ازدواج تعداد زیادی تو همین سن مامان میشن، روحیات و شرایط آدم ها با هم فرق میکنه یکی حوصله اش زیاده و یکی کم، یکی از وجود بچه تو هر سنی لذت میبره و یکی از وجود بچه تو هر سنی عذاب میکشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خوب فرزند اولتون هست؟

بله اولی ۶ سالشه دومی رو نمیخواستم وگرنه زودتر اقدام میکردم کلی مشاوره رفتم تا تصمیم گرفتم دومی هم بیارم چون بچه اولم خیلی تنهاست 

شماهم اگر میخوایی سریع اقدام کن وگرنه دیرتر بشه سخت تره

دختر خالم توی ۴۰ سالگی ناخواسته باردار شد اونم دوقلو و شنبه سزارین کرد، شما هم میخوای باردار بشی میل ...

فک کن ناخواسته بوده و نفهمیدی باردار شو.

چون دخترت تنها میمونه.

واقعا تک فرزندی توی اینده مشکل سازه شاید توی بچه گی و زمان نوجوانی خوشش بیاد ولی بعداز اون احساس تنهایی میکنه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

فک کن ناخواسته بوده و نفهمیدی باردار شو.چون دخترت تنها میمونه.واقعا تک فرزندی توی اینده مشکل سازه شا ...

گرونی و شغل و بی آبی و بی برقی و ... رو اصلا در نظر نمیگیرید؟

چرا اشتباهه؟

از لحاظ پزشکی مزاقبت های خاصی میخواد 

نشدنی نیست،اما باید تحت نظر پزشک باشه اون فرد و استرس اون تایم کم نیست 

تفاوت و فاصله زیاد تفکر خانواده با بچه 

به هر روشنفکری هم باشن باز هم یه چیزایی رو نمیشه درک کرد 

اختلاف سنی زیادی که وجود داره دختر/پسر ۲۰ساله و مادر یا پدر ۶۰ساله و پشت این مسئله مسائل دیگه 

این نظر من هست.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)