2777
2789
اخه بعضیا تو سن بالا ازدواج میکننو‌واقعا ارزوی مادرشدن دارننمیشه نظر کلی داد

تصمیم به بچه نداشتن میتونن بگیرن 

از نظر من اشتباست واقعا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان راضیه یا فرزند مشکل سن نداره؟

عزیزم سن یه عدده ما که عدد نیستیم شاید ۴۰ ساله روحیه اش اندازه یه ۳۰ ساله خوب باشه 

۴۰ سال سنیه که آدم به یه ثبات شخصیت و پختگی خوبی رسیده و راه و رسم زندگیش و تقریبا فهمیده و اگه از نظر روحی و جسمی فکر میکنید میتونید بیارید اگر هم نه فکر میکنید توان و کشش و حوصله ندارید که منصرف بشید

فقط یه شخص ۴۰ ساله نسبت به ۲۰ یا ۳۰ ساله خیلی فرصت نداره که بخواد برای اقدام طول بده سریع باید اقدام کنه چون ممکنه ذخیره تخمک و... مشکل باشه و روش های iUI و iVF اینا رو بره

دوم

خوب پس یکیو داره همبازیش بشه همراهش باشه و کمکش کنه

اتفاقا تصمیم خوبی گرفتی

انشاالله یه نی نی سالم خدا بهت بده🤲♥️

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
منی ک ۳۵سالمه و هنوز مجردم 😔

برو پیش پزشک عزیزم اگر قصد بچه داری 

فریز کردن تخمک و...راه های متفاوت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
خواهرم الان ۴ سالشه و خیلی سر به دنیا اومدنش جنجال داشتیم ولی الان شده عزیز دردونه مامان بابام😁

خوب بچه کوچیک تا ۶ سالگی قطعا شیرینه داستان هاش بعد از مدرسه رفتن شروع میشه

برو پیش پزشک عزیزم اگر قصد بچه داری فریز کردن تخمک و...راه های متفاوت

عزیزم خوب شما هنوز مجردی شما ۴۲ سالگی هم بچه بیاریم هیچی مشکلی نداره ولی این دوستمون درست میگه قطعا برو فریز کن چون هر چی سن بره بالا کیفیت تخمک میاد پایین تر 

حالا بیا منو بخور

چه بی ادب و بی شخصیت

مگه من حرف بدی زدم؟؟؟

خیلی عادی گفتم که منوجه منظور تو هستم و در جواب کسی ریپ زدم

میخوای تو بیا منو قورت بده😏

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️