2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ولت میکنم

81 بازدید | 8 پست

سلام به همه دوستان

من و همسرم زندگی خیلی خوبی داشتم تا زمانی که پدر و مادر همسرم رحمت خدا،رفتن و بعدش ارث و میراث تقسیم شد.فقط اینکه همسرم بصورت قانونی،مقداری بیشتر بنامش بود و سهمش بیشتر شد ولی بقیه خواهر برادرها که در سالیان جوانی شان،پدر و مادرشان بصورت نقدی بهشون داده بودن، واسه همین سهمشون کمتر شد.و همین باعث ایجاد حسادت شد.جوری که برادرشوهرم بهم گف شما با این سن کمتان و بدون سختی کشیدن،میخواین بیاین تو محله ما خانه بخرید و ...

کلا دیگه بهانه های دعوا و بی محلی شروع شد و همسرم و منو ترک کردن و سراغی ازمون نگرفتن(بصورت خلاصه گفتم جزئیات زیاد داره).بعد از دو سه سال،کم کم سعی کردن بهمون نزدیک بشن ولی همسرم اصلا رو نشون نداد و اجازه نداد.... .حالا یک هفته پیش به خواهرش زنگ زد و قرار شد اون خبر بده تا دوتایی برن بیرون..ولی خبر نداد... حالا شوهرم کمی بهم ریخته است ولی به روی خودش نمیاره.از طرفی چون بخاطر جراحی که برادر بزرگم داشت،اومده خونمون و وقتی ازم رابطه خواست،گفتم زشته،وقتی  برادرم رفت... . حالا امروز صبح که داداشم نبود رو شوخی و جدی، بد دهنی کرد و خودش قهر کرد و وقتی تلاش کردم تا صبحانه نخورده،بیرون نره،بهم گفت: همونطور که خانوادمو ول کردم،تو و بچتم ول میکنم.منم اولش خیلی جا خوردم ولی بعدش آروم بهش گفتم حالا فکر میکنی ،ول کنی چی میشه... و دیگه صبحانه خورد و خودش رفت.حالا به فکر فرو رفتم.میگم هرچی ام که بود،نباید این حرفو میزد

... . نظر شما دوستان، واسم محترمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردانمک نشناسن والسلام

منم یه خورده دارم فک میکنم،میگم  اینهمه زحمت.... دارم میکشم،تمام این مدت برای خانوادت تلاش کردم تا برگردن،همه خستگی ها و تنهاییاشو پر کردم ...نزاشتم زمین بخوره،چه مادی چه معنوی،البته قدرشناسی هم کرده ها...ولی نکنه آخرش همینکارو بکنه.با اینکه خیلی خیلی احتمالش واسم ضعیفه

شنیدم میگن مردی که خانوادشو ول کنه،زنشم ول میکنه،راسته؟

ولی خانواده همسرم مارو ول کردن...گیج شدم

بنظرتون حالا بهش پیام بدم یه چیزی بگم؟گله کنم ... یا اینکه بگم اگه میخوای بری،همین الان برو ،نه بزاری بعد از اینکه زندگیمون از آب و گل درومد و وقت ثمر دادنش شد،نامردی کنی

یا یه چیزی تو این مایه ها

بلکه جوابی بده تا آروم بشم و از گیجی در بیام

منم یه خورده دارم فک میکنم،میگم اینهمه زحمت.... دارم میکشم،تمام این مدت برای خانوادت تلاش کردم تا ب ...

توعصبانیت یه حرفی زده ولی همین حرف تاثیرزیادی میزاره رو روابط شوهرمنم عصبی میشه هرچی دهنش میادمیگه بخاطرهمین خیلییییییی دورشدم ازش ازچشمم افتاده مرده وزنده ش برام فرقی نداره

توعصبانیت یه حرفی زده ولی همین حرف تاثیرزیادی میزاره رو روابط شوهرمنم عصبی میشه هرچی دهنش میادمیگه ب ...

سعی کردم شرایطشو درک کنم...میدونم یه زمان نورچشمی پدر و مادرش بوده،ولی الان اونا تو دنیا نیستن و خواهر و برادراشم تا تونستن،آزارش دادن و ترکش کردن.ولی خانوادش همیشه بهم میگفتن از وقتی با من ازدواج کرده خیلی خوب شده...ولی هنوزم یه وقتایی هر چند کم، یهو یه حرفایی میزنه،که قلبم آتیش میگیره و احساس بدبختی میکنم...ولی وقتی بد دهنی نکنه،احساس خوشبختی میکنم.مشکلم اینه که از نظر روابط زناشویی سرد شدم،از سر وظیفه یا دلسوزه و یا در جهت تحکیم خانواده انجامش میدم.و میدونم بخاطر بد دهنیهاشه.

شما چاره ای تونستید پیدا کنید؟

سعی کردم شرایطشو درک کنم...میدونم یه زمان نورچشمی پدر و مادرش بوده،ولی الان اونا تو دنیا نیستن و خوا ...

نه من بخاطر دخترم تحملش کردم الان دعواهامون در حد صفره ولی من شدیدا کینه ای هستم ونمیبخشم