2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 64 پست
۱۰ هفتهجنین ۶ هفته

چی بگم 

من فقط تجربمو میگم برات

دخترهمسایمون اولی رو به همین  دلیل سقط عمدی کرد

دومی رم دکتر همینو گفت ولی دختر همسایمون گفت سقط نمیکنه دیگه

دیگه بیخیال شد فک کنم چهارماهگی رفت سونو گفت قلبش تشکیل شده

بخدا دروغ نمیگم الان پسرش بچه دبستانیه

ببین قلبشم تشکیل نشه خودش دفع میشه که زایمان حساب میشه برات

ولی سقط عمدی خیلی اسیب میرسونه

میگن تا۱۰۰روزگی وقت هست برای تشکیل قلب

دخترخاله شوهرمم جنینش نمیدونم تو کدوم هفته استپ کرده بود خودش سقط شد.زنداداشمم همینطور هردوشون حدودا دوماه داشتن دقیقشو نمیدونم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ب اجازه اونها کار نداشته باش خودت ببر یواشکی استفاده کن فامیل ما تو همون بیمازستان بود از قبل ب من گ ...

پس میبرم ای جون مرسی ک گفتی عزیزم😘

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم من فقط تجربمو میگم براتدخترهمسایمون اولی رو به همین دلیل سقط عمدی کرددومی رم دکتر همینو گفت ...

عزیزم من قلبش ک تشکیل نمیشد خودم افتادم رو لکه بینی

دکتر گفت شیاف پروژسترون بزن سقط نشه وقت هست برای تشکیل قلب

اینکه الان من خونریزی ندارم بخاطر شیافاس

وگرنه اره منم نظر شما رو دارم مشکل داشته باشه میفته اگه خودمون با پروژسترون جلوشو نگیریم

هم مسکن ببر هم کیسه آب گرم شیاف مسکن ببر . اگه دردت شدید شد استفاده کنی لازم نیس بهشون بگی من برا زا ...

زایمانت طبیعی بود؟

حین زایمان استفاده میکردی؟

عزیزم من قلبش ک تشکیل نمیشد خودم افتادم رو لکه بینیدکتر گفت شیاف پروژسترون بزن سقط نشه وقت هست برای ...

ای وای پس

خدا به همراهت عزیزم

حتما ابوعسل هم ببر ضعف نکنی بجای اب بخور

از ته دل دعا کردم خدا زود یه نی نی خوشمل بزاره تو بغلت♥️

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

برو زایشگاه. اونجا هر چی لازمه میگن بخری . چیزی نمیخاد . فقط اگه خوراکی میخوری ‌ ..  پد های زیر اندازه اونجا میدن. پوشک اونجا میدن. نترس چند ساعت بیشتر طول نمیکشه. از خون زیاد نترس . عادیه

زایمانت طبیعی بود؟حین زایمان استفاده میکردی؟

اصلا مسکن و شیاف استفاده نکنی سقطت عقب میندازع. بابا اونجا یه ماما بالا سرته هر چی دکتر بگه میده. تو پاشو برو . فقط یه کیسه ببر برا لباست. و چای و کیکی چیزی بعد سقط لخوری 

برو بیمارستان قبل از این که ببرنت تو اتاق عمل ، همه چیزایی که لازم داری رو بهت میدن ،پولش رو هم میگیرن 

هیچی نمی خواد ببری با خودت 

کیسه آب گرم چیه دیگه

انگاری می خوای زایمان کنی ،همه لوازم یکیه چون بعدش فکر کنم میری بخش 

شیاف اجازه میدن استفاده کنم برای کاهش درد؟

سلام عزیزم خوبی ،نگران هیچی نباش من تجربه چندتا سقط دارم نگران هیچی نباش ،دکترا بهت مسکن میدن هم تزریقی هم شیاف ،کیسه اب گرم معمولا ایستگاه پرستاری داره وبخوای برات اماده میکنن ،میتونی هم همراهت ببری ،کیسه اب گرم خیلی کمک کننده هست توی کاهش درد ،خونریزی میزانش کمی بیشتر از پریود هست ودرد سقط دو روز اول هست وبعدش کم میشه خیلی مهمه به خودت برسی وتقویت بشی

مسکن اصلا استفاده نکن زایمان با سقط فرق داره تو زایمان نوزاد خودش تلاش می‌کنه برای خروج ولی سقط چون جنین مرده هست هیچ تلاشی نیست مسکن باعث عقب افتادن دفع میشه

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
برو زایشگاه. اونجا هر چی لازمه میگن بخری . چیزی نمیخاد . فقط اگه خوراکی میخوری ‌ .. پد های زیر اندا ...

چقد حرفات دلگرمی میده