2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 64 پست
اصلا مسکن و شیاف استفاده نکنی سقطت عقب میندازع. بابا اونجا یه ماما بالا سرته هر چی دکتر بگه میده. تو ...

پ دردشو چطوری تحمل کنم

من برای پریودممدهمیشه لخته دفع میکردم و دردامو فقط مسکن درمان میکرد گاهی بستری میشدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
سلام عزیزم خوبی ،نگران هیچی نباش من تجربه چندتا سقط دارم نگران هیچی نباش ،دکترا بهت مسکن میدن هم تزر ...

یعنی حین سقط مسکن میزنن بهم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی ،نگران هیچی نباش من تجربه چندتا سقط دارم نگران هیچی نباش ،دکترا بهت مسکن میدن هم تزر ...

فدای قلب مهربونت عزیزدلم

امیدوارم تا ابد دیگه تجربه اتفاقات خوب داشته باشی تو زندگیت

عزیز دلی.هر سوالی داری بپرس بتونم کمکت میکنم

قربونت برم

من جنینم ۶ هفته و چند روزه

ولی ین بارداریم ۱۰ هفته هست

به نظرت راحت میفته؟

چقد حرفات دلگرمی میده

خودم تجربش داشتم .  خونا رو که میدیدم میترسیدم . میگفتم بچه اومد . خانمه دلداریم میداد میگفت نه اینا لخته هست . بعد  یه ساعت خونریزی دیدم  دردم شروع شد . خون کمتر  یباره یه عطسه کردم دیدم یه چیزی مثل جیگر با یه بچه‌که تو کیسه هست پرید بیرون .  دیگه راحت شدم انگار نه خانی بوده نه خانی رفته . از نظر روحیم اینو بهت بگم این بچها حتما ناقص هستن . وخدا بهت لطف کرده که بدنت تشخیص داده و دفعش کرده . پس توکل به خدا کن .   

خودم تجربش داشتم . خونا رو که میدیدم میترسیدم . میگفتم بچه اومد . خانمه دلداریم میداد میگفت نه اینا ...

جنینت چن هفته بود؟

من ۶ هفته و چند روزه

بارداریمم ۱۰ هفته

خودم تجربش داشتم . خونا رو که میدیدم میترسیدم . میگفتم بچه اومد . خانمه دلداریم میداد میگفت نه اینا ...

مسکن میزنن برام حین سقط ؟

یا میذارن شیاف بذارم؟

میگن تا سقط نکنی اجازه مسکن نمیدن

پ دردشو چطوری تحمل کنممن برای پریودممدهمیشه لخته دفع میکردم و دردامو فقط مسکن درمان میکرد گاهی بستری ...

والا اونجا فقط بهت سرم میزنن. اصلا نگران نباش

دردش مثل پریوده و قابل تحمل .  من که پریود های دردناکی داشتم صدتا مسکن میخوردم تحمل کردم. بیشتر من میترسیدم . باور کن اینقد خون میومد ‌ داد میزذم خانم فلانی من خونام رفت . من دیگه الان میمیرم 🤣 اونم میگفت بابا سقط همینه . نهایتا اگه بچه دیر بیا. میبرنت برا کورتاژ . ولی اگه بچه نداری تا بتونن کورتاژ نمیکنن. اصلا نگران نباش گلم .. اکثر زنا تجربه اینچنینی دارن . 

والا اونجا فقط بهت سرم میزنن. اصلا نگران نباش دردش مثل پریوده و قابل تحمل . من که پریود های دردناکی ...

من جنینم ۶ هفته هست

سن بارداریم ۱۰ هفته

برای شما کوچیکتر نبوده؟

جنینت چن هفته بود؟من ۶ هفته و چند روزهبارداریمم ۱۰ هفته

منم ۶ هفته و هست روز بچه مونده بود . خودم ۱۱ هفته . دکترا بهم قرص نمیدادن . الکی میگفتن بچه‌ خودش دوباره زنده میشه صبر کن . منم اومدم خونه زعفرون و چیزای کافین دار . ازین شربت های انرژی زا . خوردم .. دیدم نصف شب افتادم رو خونریزی . رفتم زایشکاه .  دوساعت بعدم راحت شدم .  ولی به نفعم شد که  صبر کردم . چون کل مواد تو رحمم دفع شد خودش. کورااژ نخوایتم

مسکن میزنن برام حین سقط ؟یا میذارن شیاف بذارم؟میگن تا سقط نکنی اجازه مسکن نمیدن

عزیزم تو به خونریزی که افتادی برو زایشگاه . کاریتم نباشه.  خودشون بلدن چیت بدن. اصلا دردش قابل تحمله

عزیزم تو به خونریزی که افتادی برو زایشگاه . کاریتم نباشه. خودشون بلدن چیت بدن. اصلا دردش قابل تحمله

متاسفانه همون خونریزی رو من ندارم....

اگه خونریزی بود زودتر راحت میشدم