2777
2789

خدایی چرا این دوران رو من فاقد تاثیرهههه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی دلم برای شوهرم میسوزه چون فقط با شوهرم بدرفتاری میکنم البته توی اون دوران حوصله دخترمم ندارم خیلی بده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

وای😂😂😂

یه متنیه نوشته بود اخرش یا از درد پریود میمیرم یا تصمیمای موقع پریود مثال منو شماست😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من انگار بیجنبه حساس و عصبی میشم الان نشستم به رفتارای بد و بچگونم فکر میکنم😐😐

من قهر میکنم میخوام طلاق بگیرم و....🤦‍♀️بعد از چند روز حالم خوب میشه ناراحت میشم از رفتارم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔