2777
2789

تو سایت و تحقیق ها بیشتر اسم ابوالفضل همتی 

پاکنژاد و بابک و منشی زیاد بود 

ولی همشون راضی و ناراضی دارن 

دکتر دیگه ای می‌شناسید که خوب باشه 

یا تجربه ای از این سه تا دکتر دارید؟؟

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ms دارم 10 ساله تحت نظر دکتر مهدی سخابخشم خیلی دکتر مغز و اعصاب رفتم به جرات میتونم بگم از ا ...

ممکنه آدرس و شماره بدید 

نوبت دهیشون طول میکشه؟

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
تهران به نظرم دکترای بهتری هست

میشه معرفی کنید 

اشکال نداره تهران باشه

ممکنه آدرس و شماره بدید نوبت دهیشون طول میکشه؟

منشی خیلی خوبی داره . اذیت نمیکنه . بهش زنگ بزن بگو خیلی اورژانسیه معمولا میپذیره همون روز بری ولی خیلی شلوغه مطبش ارزش داره بری دکترو ببینی میفهمی چی میگم .09369595737 -02188415320 2 به بعد جواب میده

منشی خیلی خوبی داره . اذیت نمیکنه . بهش زنگ بزن بگو خیلی اورژانسیه معمولا میپذیره همون روز بری ولی خ ...

ممنونم لطف کردید 

سلامت باشید

هادی منتظرلطف الهی

ایشون رو تو دکترتو زده متخصص مغز و اعصاب کودکان مریض من ۲۷ ساله اس یکدفعه دچار حمله شده 

تشخیص اولیه بیمارستان حمله قلبی بود متخصص قلب رفتیم رد کرد و ارجاع داده مغز و اعصاب