2777
2789
عنوان

این مادر شوهرم باز دیوونه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 98 پست
خودتو‌بزن به نشنیدن فکرمیکنه خوابت سنگینهساعتتتتتتت چنددد بیدار میشههه مگههه

خودش هرروز ساعت 10 11 

امروز من فقط دو ساعت دیر بیدار شدم بعد اینکه صبحانه رو ب پدر شوهرم دادم خوابیدم 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر شوهرم نمیزاره

شوهرت میگه برو ..اون چکاره س 

برو بمون تا شوهرت بیاد 

زنگ زد بده بابات جوابشو بده بگه اینجاست خیالتون راحت

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
خودش هرروز ساعت 10 11 امروز من فقط دو ساعت دیر بیدار شدم بعد اینکه صبحانه رو ب پدر شوهرم دادم خوابید ...

چچییییییی

شماهم باهاش بخواب بیدارنشو 

چه پروعه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خودش هرروز ساعت 10 11 امروز من فقط دو ساعت دیر بیدار شدم بعد اینکه صبحانه رو ب پدر شوهرم دادم خوابید ...

حتما کم سن وسالی که اونا به خودشون اجازه میدن هرجوری باهات رفتار کنن

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
من که جات بودم موقعی که شوهرم نیست میرفتم خونه بابام احتیاجی نیست پیش این بمونی ،خونه بابات موندن هم ...

ی دعوایی راه میندازه اگ بگم یه هفته می‌خوام بمونم 

اگ پول اجاره و پیش پیدا کنم میرم بخاطر پولع منت اینو میکشم

خب باید از یه جا جور بشه هیشکی نیست ازش قرض کنی؟ شغل شوهرت چیه؟ نمی تونه خونه بگیره تو رو ببره؟

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
بیخود نمیزاره به اون چه ربطی داره؟ پدر و مادرت هیچی نمیگن؟

چی بگن 

میگن اهمیت نده تحمل کن درست میشه بلاخره مستقل میشید 

شوهرمم میگ تا عید قربان صبر کن 

تا اون موقع گوشتی ب تنم نمیمونه

خدا صبرت بده .خیلی سخته .جاری من یکسال با مادرشوهرم بود بیچاره تعریف میکنه دلم میسوزه.عملا نوکر و کلفت اون خونه با ۸ نفر آدم بوده با اون سن کمش 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔