2777
2789
عنوان

عجب زندگی مرفه و خوبی واقعا زندگی خوبی داریم ما😍

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست
بعد ما هم قشنگ برنامه زندگیمونو با این قطعی ها هماهنگ کردیم 😒😒😒

اخه چیکار کنیم ؟ کاری از دستمون بر نمیاد

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
برای کدوم رفاه ؟ کدوم ازادی بیان ؟ برای چی ؟

خواهر اشکال نداره غصه نخور 

اول از همه تقصیر مردم بود که به پزش... رای دادن 

وگرنه مگه دورای قبل قطعی نداشتیم اونم تو زمستون بخان برق و قطع کنن 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به پزشکای بد بخت چه مربوط

وقتی طرفدار دولتی پس هیچی نگو 

کی داره برق و قطع میکنه 

این همه منابع داریم چیکار میکنن؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
لعنت ب قبلی

به قبلی چه مربوط تو دوره ایشون شما قطع برق داشتین؟؟؟

کمبود منابع هست...کاش به جای غر زدن رعایت کنیم

چرا باید کمبود منابع باشه چیکار کردن ؟ دو طرف ایران دریا داره نفت داره مناطق کویری داره کلی معدن داره و......... چرا باید این وضع مردمش باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
وقتی طرفدار دولتی پس هیچی نگو کی داره برق و قطع میکنه این همه منابع داریم چیکار میکنن؟

عزیزم معلومه حالت خوش نیست به دکتر و پزشک چه مربوط از کی تاحالا دکترا عضو دولت شدن شما میگی لعنت به پزشک مگه دکتر برق مارو قط میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا باید کمبود منابع باشه چیکار کردن ؟ دو طرف ایران دریا داره نفت داره مناطق کویری داره کلی معدن دار ...

چون دولت خوب نیستن همه کاره کیه؟ رئیس جمهور

عزیزم معلومه حالت خوش نیست به دکتر و پزشک چه مربوط از کی تاحالا دکترا عضو دولت شدن شما میگی لعنت به ...

عزیزم اسم منتخب رو نصفه نوشته🤣🤣🤣🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
عزیزم معلومه حالت خوش نیست به دکتر و پزشک چه مربوط از کی تاحالا دکترا عضو دولت شدن شما میگی لعنت به ...

عزیزم من رمزی گفتم که تعلیق نشم باز منظورم رئیس جمهوره 

عزیزم من رمزی گفتم که تعلیق نشم باز منظورم رئیس جمهوره

او یس😐🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا همه کاره دولته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس کیه ؟ شما بگو؟ 

ما مردم کع حق انتخاب نداریم داریم؟

بهمون حق انتخاب دادن تو انتخاب رییس جمهور که اونم فاتحه خوندیم

واقعا همه کاره دولته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم این چیه افتاده دهنتون هی میگین رییس جمهور هیچ کارس وفلانی همه کاره ؟؟؟باشه مسایل مهم واستراتژیک مثل جنگ وروابط با کشورا وهسته ای و...اینادست فلانیه دیگه تومسایل برق ومدیریت اقتصاد و..اینادست رییس جمهوره دیگه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔