2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبل از اینکه کمکم کنه عاشقش شدم وقتی که شناختمش 

از همون بچگیام 

🇮🇷🫀نرسد میخ آهنین قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

عاشقشم از کودکی ، الان بیشتر 

وجودش ،کرمش ،لطفش همیشه شامل حالمشده 

همین کافیست وقتی سلام میدیم ، آرامش بگیریم وجود نورانیت ارباب هست

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

داداشمو تو کربلا گم کردیم 

تو شلوغی اربعین

اسم داداشم حسینه

مامانم نشست تو صحن حرمش گریه میکرد داد میزد یا حسین این رسم مهمون نوازی نبود حسینم رو بهم بده

یهو بعد 12 ساعت ک داداشم گم شده بود اومد کنار مامانم وایساذ

بعد ک ازش پرسیدیم از کحا پیدامون کردی گفت تو اون شلوغی هلم میدادن منم هی میومدم جلو یهو دیدمتون

چندسال بعدش هم داداشم تومور مغزی داشت و حالش به شدت وخیم بود جوری که دکترا جوابش کردن میگفتن یا میمیره یا فلج میشه مامانم دوباره توسل کرد ب امام حسین و به گفته دکترش عمل داداشم مث معجزه بود الانم خداروشکر حالش خوبه و معلم شده

داداشمو تو کربلا گم کردیم تو شلوغی اربعیناسم داداشم حسینهمامانم نشست تو صحن حرمش گریه میکرد داد میزد ...

خداروشکر دایی من یکسال تصادف کرده ترو خدا به مادرتون دلشون پاک بگین براش دعا کنه از امام حسین بخواه شفا پیدا کنه ۳ تا بچه داره چشم به راه اسمش مجید هست ممنون 

عشقتون باید بخاطر طمع دنیا نباشه ،دنیافانی نیست ، میگذرد 

لطف ائمه علیهم السلام ،دردنیا واخرت هست ، نعمت ورحمت وشفاعت 

حتما میدند حتما حالا نشد بعد میدهند

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐