2777
2789
عنوان

من چیم کمه ک خواستگاریم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم

بعدشم تو همسن منی الان زوده واست این چیزا با طرف عشق و حالتو بکن ولی الان سن ازدواجت نیست چون هنوز پخته نیستی زندگی خودتو اگه تونستی جمع کنی اون موقع بدون میتونی زندگی یکی دیگرم جمع کنی

#بزرگی نمیبینم جز الله

اخلاقش رفتارش همه چیزش فوق العاده سنه درس نمیخونمورزش میرفتم ک دیگ نمیذارن برم چون فهمیدن چت میکنم

چرا اینقد بی اعتماد نفسی...من در سن ۲۳ سالگی خواستگار پزشک‌داشتم ۱۵سال بزرگتربود.. حتی اجازه ندادم بیان خواستگاری گفتم تفاوت سنیمون خیلی زیاده

پارسا پسرمامان😍
اخلاقش رفتارش همه چیزش فوق العاده سنه درس نمیخونمورزش میرفتم ک دیگ نمیذارن برم چون فهمیدن چت میکنم

خداییش مرد چهل ساله چرا چت میکنه برات عجیب نیست ؟! نمیدونم خودت میدونی ولی به نظرم حتما یه هنری یاد بگیر حداقل حرفی برای گفتن داری .مرد چهل ساله فک نکنه تو بیکار و علافی 

خداییش مرد چهل ساله چرا چت میکنه برات عجیب نیست ؟! نمیدونم خودت میدونی ولی به نظرم حتما یه هنری یاد ...

این بنده خدا سادس این یک دو اینکه سن بالا پسنده 😂😂

#بزرگی نمیبینم جز الله