2777
2789
عنوان

عشق قدیمی همسرم رو سوار ماشینم کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 86 پست
عزیزم اصلا اصلا اینطور نیست گاهی اصلا عشق نمیشه اسمشو گذاشت یه احساس از روی خامی بوده تموم شده رفته ...

من بعده ۱۰ سال به این نتیجه رسیدم بخدا همسرم از دیروز هنگ کرده بخاطر رفتار عاقلانه من😂

مردا چیزی به اسم عشق اول و آخر ندارن اینا همه اش هورمون و کشکهمهم اینه همسر شما الان کنار شماست دلبس ...

مرسی مرسی از پست های دلنشینتون دارم اکلیلی میشممممممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا من هیچ کدوم ندارم😅

تو بچگیت عاشق نشدی؟

مثلا من خیلی بچه بودم در حد 5 سالگیم یادمه از پسرخاله ام در حد مرگ خوشم میومد این حس تا 14 سالگیم ادامه داشت بعدش دیگه عاشق ی پسره شدم تو سن 16 سالگی ک سریع فوکش کرد حسم چون برای بلوغ و نوجوونی بود

بعد اون عاشق همسرم شدم و تا سرحد مرگ دوسش دارم هیچ وقت حسم عوض نشد بهش حتی تو بدترین موقعیت ها و دعواها از 19 ب بعد تا الان ک 25 سالمه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
نه بابا یک بار که دیده دختره لباس خیلی جلف پوشیده و دوست پسر داشته ازش متنفر شده چون دوست پسره دختره ...

بهرحال فکر نکن کارت قشنگه میری پشت دختر مردم با شوهرت میگی میخندی حتما چوبشو میخوری تو صاحب همسرت هستی دلیل نداره این کارا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
من بعده ۱۰ سال به این نتیجه رسیدم بخدا همسرم از دیروز هنگ کرده بخاطر رفتار عاقلانه من😂

دمت گرم واقعا مطمئن باش پیش شوهرت خیلی با اعتماد به نفس تر دیده شدی همینه عزیزدلم برگ برنده دست شماست ایشون همسر شماست بچه دارید کنار هم خوشبختید چیزی برای نگرانی وجود نداره

تو بچگیت عاشق نشدی؟مثلا من خیلی بچه بودم در حد 5 سالگیم یادمه از پسرخاله ام در حد مرگ خوشم میومد این ...

نه فک نکنم بوده که یکی رو ترجیح بدم ولی نه 🥲 عجیبه نه

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

عشق قدیمی و اولی هیچوقت فراموش نمیشه و همیشه باهاته

عشق اول اگه واقعی باشه و طرف همه چی تموم باشه آره   در غیر این صورت نه 

یکی بهتر و جنتلمن تر بیاد فراموش میشه 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

نه فک نکنم بوده که یکی رو ترجیح بدم ولی نه 🥲 عجیبه نه

خب شاید خیلی احساساتی نیستی

من شخصیتم کلا ی مدلیه ک هم خیلی احساساتی و حساسم 

هم ب محیط اطرافم خیلی توجه میکنم دوست دارم توجه و محبت بدم و بگیرم 

همیشه حیوون خونگی داشتم الانم ک شرایطش و ندارم پر گل و گیاه کردم خونم و ت بتونم بهشون احساس بدم و ازشون انرژی دریافت کنم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"