2777
2789
عنوان

واقعا حقم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست
ماشالا چه دل دریایی داشته لامصبهمه رو دوست داشته

دقیقا😁

ولی هیچوقت فکر نمیکردم ی پسر همچین کاری کنه
یعنی انتظار هرچیزی ازش داشتم جز این

اشتباهم این بود فکر میکردم همه خوبن

خلاصه ک خیلی بد کرد:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره واقعا لیاقت نداره بخاطرش آیندم خراب شه

بله 

اینا زود گذرن میان و میرن. تو فقط روی اینده و کنکورت قمار میکنی😣

به خودت بیا عسلم ❤️ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عشق همینه دیگه وقتی دوسش داره مهم نیست کی از اون خوشگلتره وگرنه دست بالای دست بسیاااااااااره

ن عشقم اگ عاشقش بود اصلا نمیتونست بیاد با من با انقددرم با عشق رفتار کنه و...

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

یچیزی میدونم که اینو میگم ولی خود دانی😂🤷🏻‍♀️

😂آخه حرفت منطقی به نظر نمیرسه کسی ک عاشق یکی باشه اصلا نمیتونه براش جایگزین بیاره

حالا میگیم اوکی آورد

نمیتونه باهاش عاشقانه رفتار کنه و حرفای احساسی ک به هرکس نمیزنن و بهش بزنه

پس درنتیجه طرف هوله ن عاشق

شما فک کنم پسرای هولو امتحانشو پاس کردی اگ به این ک ت میگی میگن عشق ، دیگ حرفی ندارم

والا چ عرض کنم انگار پسری که تو باهاش بودی فرشته بوده که عاشقانه باهات رفتار کرده وابستت کرده آخر سرم برگشته پیش کسیکه عاشقشه

این چیزا ربطی به هول بودن نداره، همه میتونن با هزار نفر باشن و باهاش مثل پرنسس رفتار کنن ولی قلبشون متعلق به یکی دیگه باشه و با یه اشاره برگردن طرفش

والا چ عرض کنم انگار پسری که تو باهاش بودی فرشته بوده که عاشقانه باهات رفتار کرده وابستت کرده آخر سر ...

😂من اصلا نگفتم فرشته بوده و این حرفا

پسری ک بخاد با هزار نفر باشه و دلش پیش یکی باشه ک بدرد سطل زباله میخوره

البته اینی ک شما الان گفتی هول محسوب میشه ن عاشق

😂من اصلا نگفتم فرشته بوده و این حرفاپسری ک بخاد با هزار نفر باشه و دلش پیش یکی باشه ک بدرد سطل زبال ...

خب وقتی کات کرده بودن چیکار میکرد میرفت درویش میشد؟ خودت کات کنی تو رابطه نمیری؟ باهاش درست رفتار نمیکنی؟