2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 195 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه.. بعضیا تو سن نوجوانی از نداشتن پدر خجالت میکشن.. وحس خوبی ندارن که بقیه برن سرخاک پدرشون.. باباها که مسلما مثل مامانا نمیان مدرسه واحساساتی بشن..درمورد مقام پدر بگین واینکه اگر هستن قدر بدونن واکر پدر ندارن براش خیرات کنن

پارسا پسرمامان😍
افتضاحه این کار اصلا دوست ندارن بچه ها این کارارو اه چقدر همیشه از این مراسمات مدرسه بدم میاد ک دانش ...

والا اخه جا قحطیه 

بردارین ببرین سینما مثلا به مناسبت تولد امام علی 

قبرستون اخه؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مگه همه باباها میتونن بیان مدرسه؟ خیلی از شغلا به این راحتی نمیتونن مرخصی بگیرن و امکان نداره همه بیان... چکاریه دانش اموزارو ببرین قبرستون واقعا برای روحیشونم خوب نیست به جای دعوت بابا ها یه اهنگ بذارین بچه ها تو مدرسه خوش باشن و یه فاتحه هم به یاد پدرای اسمونی بفرستن

نه اینکارو نکنید!ب نظرم پدرا رو دعوت نکنید هرچی باشه بچه هستن شاید با دیدن پدر دوستاشون دلشون تنگ بشه برا پدرشون و دلشون بشکنه!فقط هدیه بخرن مثل جاکلیدی یا گل ببرن برا پدراشون که اونام ببرن سر مزار پدرشون یا حداقل هدیه بدن ب پدربزرگ

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

به نظرم ،اون روز رو برای امام علی جشن بگیرید اشاره ای به روز پدر نکنید

خیلی بیشتر از اونی که فکر کنی برای بچه و مادرش دردناکه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
کلا کاری نکنید بهترهغیر از فوت ،خیلیا طلاق گرفته هستن و بچه از پدرش دوره

دقیقا 

من پسرم از اول پیش خودم بوده معلم پارسال بسیار فهمیده و آگاه هست ولی امسال به معلمشون گوشزد کردم  دقیقا بچه رو برده وسط کلاس گفته پدرت چکاره هست😏

دریغ از یک جو آگاهی و شعور