2777
2789
دیدتو تغییر بدهتصور کن اون موجود های کوچولو درون بدنت رو! اون سلول ها که دارن کارشونو انجام میدن تا ...

اولین نفر هستی ک اینجور متفاوت و جالب حرف میزنه

ولی من تازه از قلبم بدم میاد ک خوب میتپه

یه دعا هست در صحیفه سجادیه بزن تو اینترنت برای مقابله و در امان موندن جن و انس اول دعا هم اینجوریه

بسم الله وباالله ومن الله والی الله و فی سبیل الله وعلی ملت الرسول الله (ص)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلنا دارو می خوردم ، خوب نشد

ببین عزیزم دکتر با دکتر خیلی فرق داره ...ای چند نفر که گفتم درمان شدن ّپیش شاید ۱۰ تا دکتر رفتن همین برادرم پانیک بو دطفلی دکتری یه کیسه دارو نوشتن خوب نشد فق چاق شده بود ومیخوابید ‌اما این دکار خداخیرش بده یکی یا دوتا دارو دادالان خداشکر خییییلیی خوب تره البته یه ماهشروع کرده.تو رو خدا اگه میخوای بهش زنگ بزن آنلاین هم ج میده ویزیت میکنه اگر  یکی از تخصصهاش همینه ..

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
اولین نفر هستی ک اینجور متفاوت و جالب حرف میزنهولی من تازه از قلبم بدم میاد ک خوب میتپه

من خیلی خوب درک میکنم حال الانت رو چون چشیدم

چندین بار اقدام به خودکشی کردم

از خودم نفرت داشتم از خدا از پدر مادرم و هرچیزی که فکرشو کنی... 

از همه چیز نفرت داشتم ولی بازم ته دلم امید داشتم که درست میشم... فقط یه شب رو به اسمون التماس کردم که خدایا! تغییرم بده... مگه تو افریننده من نیستی؟ مگه نمیگی دوستم داری؟ خواهش میکنم این عذابو تموم کن... بذار بمیرم، یا افکارمو عوض کن... من دیگه نمیتونم قوی باشم... 

بعد چند روز انگار واقعا معجزه شد! 

دیگه ادم سابق افسرده نبودم! 

برعکس شده بودم یه ادم منطقی که به همه چیز عمیق فکر میکنه... 

همین افکار باعث شد جذب چیزایی بشم که منو دوست دارن

مثل خدا، بدنم و.... 

از ادمای سمی دوری کردم چون دیگه ارزش خودمو فهمیدم... 

شروع کردم به پاکسازی چاکراهام، مدیتیشن و رقص و خلاصه هرکاری که حالم باهاش بهتر میشد و روز به روز بهتر شدم.... 

الان حتی اگه تو بدترین شرایطم قرار بگیرم فکرم سمت خودکشی نمیره و این به خاطر رشد افکاریه که داشتم و اعتمادی که به خدا دارم و میدونم پایان هر سختی اسانیست... 

منو خدا دیگه خیلی خوب همو شناختیم😅

اون هی سعی میکنه امتحانم کنه، شاید بعضی وقتا ناامید بشم ولی تهش باز به سمت خودش برمیگردم و قشنگ ترین لحظه اش اینجاست که حتی اگه خطاکارم باشم منو میپذیره 🫠

توهم به سمت کارایی که من گفتم برو

با خدا حرف بزن

باودش داشته باش حتی اگه ناامیدی

چاکراهاتو پاکسازی کن

کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنه حتی اگه حوصلشو نداری باور کن مثل من تغییر میکنی و افکارت عمیق میشن و قدر خودتو بیشتر میدونی... 

دختر یه بار بیشتر تو این دنیا زندگی نمیکنی، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره، سعی کن خوش باشی تا بهت خوش بگذره:) 

ببخشید طولانی شد، چون خودم تو این شرایط بودم واقعا دوست داشتم حتی اگه حرفام یه درصد اثر دارن برات بازگوشون کنم💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خیلی سالهاینجورمحتی قبلنا قرص هم خوردم نشد ک نشد

تاحالافکر کردی چرا میخوای خودکشی کنی؟ 

من میگم، چون از زندگیی که داری راضی نیستی 

حال دلت خوب نیست 

خب یه سؤال: 

من مثلا از زندگی تو ایران راضی نیستم، برام سخت و فشاره 

آیا هیچوقت بذهنم میاد که خب حالا که اینجا سخته پاشم برم افغانستان یا غزه یا یه خراب شده ی داغون تا راحت بشم؟ 

نه همچین فکری نمیکنم 

الان شما تو سختی و فشاری ولی  عزیزدلم میگذره 

حتی اگه بگی من هیچ کاری برای بهترشدن حالم از دستم برنمیاد و اصلا هیچ راهی نیست هم 

اینو بدون که دنیا خیلی زود میگذره وخودش تموم میشه 

چرا میخوای زودتر بری یه جای بدتر 

اگه تحمل کنی و ازخدا کمک بخوای چون خدا خیلی بخشنده ست حتما اون دنیا جای بهتری برات هست واجرصبرت رو میگیری (این دنیاهم هزار چرخ داره وممکنه یه اتفاق همه چی رو عوض کنه ) 

ولی اگه خودکشی کنی تا ابد تاابد روحت سرگردان و در عذابه😢

مسخره نیست برای راحت شدن از زندگی مثلا تو ایران خودت بخوای بری مثلا غزه یا یه جای سخت تر وبدتر؟!!!! 

فکر کردی خودکشی کنی تموم میشی؟ 

نابودمیشی؟ 

نه تموم نمیشی... فقط از اینجا میری یه جای دیگه عزیزم 😔

حتما شرایطت خیلی خیلی سخته که جدی به خودکشی فکر میکنی ولی خواهش میکنم بحرفم فکر کن 🙏

دنیا میگذره 

خیلی هم زود میگذره 

هزارتاهم چرخ میخوره 

اگه دوسش هم نداری بذار خودش تموم شه 

بازم تحملش کن وصبرکن 

خودکشی یعنی عذاب ابدی !! 

بخدا گاهی فقط گذشت زمان همه چی رو عوض میکنه  

من خیلی خوب درک میکنم حال الانت رو چون چشیدمچندین بار اقدام به خودکشی کردماز خودم نفرت داشتم از خدا ...

وایی خیلی خوب و با احساس نوشتی کاش منم ب همچین در جه ایی برسم

وایی خیلی خوب و با احساس نوشتی کاش منم ب همچین در جه ایی برسم

شک نکن میرسی روزی، دلم خیلی بهت روشنه😍

من روح ادمارو حتی از پشت گوشیم حس میکنم... و تو واقعا قابلیتشو داری

میتونی مانع هارو از سر راهت برداری و روز به روز پیشرفت کنی.... میتونی💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اصلا انرژی گرفتم خیلی خوبی مرسی 🥰

فدات شم🫀

ممنونم ک درکم میکنی و انقدر خوب صحبت میکنی.🥰

منم ممنونم که حرف طولانیم رو خوندی و با بزرگواری جواب دادی 

برات دعامیکنم عزیزم 

هم برای تو عزیزدل و هم برای اون چندتا عزیزی که حرف شمارو میزدن و اززندگی خسته شده بودند🌹🌹🌹🌹

«الهی خدا یجوری کمکتون کنه که باورتون نشه.. آمین🤲»

باخداببندید 

هرچی باشی

هرشرایطی

هربلایی سرت اومده باشه 

خدا زورش از همه بیشتره 

میتونه درست و عوضش کنه 

شاید فوری به حرف شما نکنه ولی اگه دستت رو بسمتش دراز کنی و بهش شک نکنی وبه راهنمایی هاش درحدتوانت توجه کنی وباصبر بذاری زمان بگذره  محاله  آخرش اونی که  برنده و راضی و آروم وشاده،تو نباشی

گذروندم که میگم   ..