بچها من میخاستم دستگیره در رو ضدعفونی کنم چون همسرم دست به آلتش گرفته چون آلتش قبلا نمیشست الان بهش گفتم میگه میشورم ولی بازم مطمئن نیستم تمییز میشوره یا نه با دست خشک به دستگیره زده از چه الکل استفاده کنم بعد کسی ضدعفونی کننده خونگی بلده که ضررش کمتر باشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم سری به تایپیکای قدیمت زدم شما دچار وسواس شدید هستی با این کارت اول از همه سلامتیتو وبعد هم رابطه با همسرتو داغون میکنی نمیخوایکه دستگیره رو لیس بزنی که همش فکد شستشو هستید حتی دینمون هم اینقدر که شما زندگی رو برای خودت واطرافیانت سخت کردی نجس وپاکی رو سخت نکرده اگه خودت میتونی روی خودت کار کن دست از افکارت بردار وگرنه به یک مشاور مراجعه کن شما با بچه دار شدن بد تر هم میشی وزندگی رو برای اون لچه هم جهنم میکنی
دستگیره ها رو یا الکل بزن یا با شیشه پاک کن ، پاک بکن . از نظر میکروب و....من خوب زیاد اطلاع ندارم ولی میدونم تا یه زمانی ویروس و میکروب روی اجسام میتونن بمونن و بعدا اثرشون از بین میره.
ببین خودت رو دوست داشته باش اینجوری داغون میشی هیچی هم به دست نمیاری. اگه فکر میکنی اونجوری ممکنه بیمار بشی، و باید تمیز کنی،باید بدونی که در واقع داری خودت صد درصد خودتو داری بیمار و مریض میکنی. آدما قبل غذا خوردن دستاشونو میشورن برا همین که تمیز باشه. قرار نیست همه چیو بشورن که. بعدم خدا سیستم ایمنی گذاشته. اصلا فکر نکن و برو خودتو مشغول کن.