2777
2789
عنوان

گناهه بنظرتون این کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 129 پست
تاوقتی خودت بلدنیستی از حقت دفاع کنی کاری از دست ما برنمیاد!!برو مثل ی زن شجاع رک بگو ۳۵گرم طلا دادم ...

نه واقعا برا آیت کارم دو دل بودم نمیدونستم دزدی حساب میشه یا حقمه.قطعا گناه نمیکنم خودم هیچ از بچم میترسم من

بقران گفتیم.قبول نمیکنن اصلا 

واقعا موندم... 

😐😐😐😐😐دوست عزیز رمان نمینویسم اینجا که دروغ سرهم کنیمکسی هم کسی رو نمیشناسهکمک لازمم که نوشتم

اگر همون موقع که طلا دادی یا پول سندمیگرفتی خوب بود اصلا بی عقلی کردی طلا دادی الانم بروبگو حلالتون نمیکنم پولمو بدین طلاهاموبدبن نفرین وناله کن پیله کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت یا خودت زنگ بزنید خیلی جدی بگید مشکلی پیش اومده هیچی ام تو دستمون نیست تا آخر هفته پول نیاز دا ...

بخدا قسم طلا رو پولشم خانواده خودم و همسرم داده بودن

میدونن خونه میخریم.میگن کم دارین ارزون ترشو بخرین قد پولتون

😔😔😔همه میشناسنشهیشکی رفت آمد نداره باهاشون

قطع ارتباط کن و فک کن طلاتو دزد برده و دیگه درس عبرتی باشه برات ازین کارا نکنی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

اره عزیز گناهه

این فکرا رو بریز دور

ولی مدیونن بهت بهشون بگو 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

چقد شبیه همیم🫠 کل پولای عروسیمو گرفتن کادوهارو گرفتن درحالی که حتی یه تومنم خرج عروسیمون نکردن همش شوهرم پولو داد🫠بعد از یه سالو نیم هم واسم طلا خریدن با وام ک پدرشوهرم وقتی نشست خونمون گفت من یه ماهه پول طلاشو میدم نمیزارم تا وام منتظر بمونن🙂

یک ماه بعد از خرید هم پدرشوهرم بهم گف بفروش وقتی هم قبول نکردم همش بد اخلاقی میکرد و فش میداد🫠تا اینکه خونمو جدا کردم پدرم دراومد پیر شدم

من خودم ازاین گول ها زیاد خوردم ولی تو دیگه بدتری از خودم و خودت حرصم گرفته😔

واقعا خودمم از رفتارای خودم حرصم میگیره

از اول انقد خانواده هامون گفتن ساکت بی احترامی نکن هیچی نگو که الان یدونه جواب نمیتونم بدم