2777
2789
عنوان

خوشحال باشم یا نارحت قبول شدم

263 بازدید | 28 پست

بچه ها امروز رفتم امتحان تو شهری خداروشکر قبول شدم ، فقط یکی دو تا اشتباه کوچیک داشتم میگم نکنه قبول نشدم افسر قبولم کرده،  آخه آدم میخواد خودش یاد داشته باشه و قبول بشه نه با ارفاق قبولش کنن ، الان چکار کنم ، اشکال نداره؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه 

نگران نباش خوبه که قبول شدی چندبار رانندگی کنی درست میشه بنظرم شاید استرس داشتی

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

خب قبول شدی دیگه چرا ناراحتی ؟

میگم نکنه با این اشتباها باید رد میشدم افسر لطف کرده قبولم کرده

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
بعدا یاد میگیری الان این امتحانا چرته

جدی؟ خیلی مهم نیست یعنی

مبارکت باشه نگران نباش خوبه که قبول شدی چندبار رانندگی کنی درست میشه بنظرم شاید استرس داشتی

اره استرس داشتم لعنتی عجله کردم ، ممنون عزیزم امیدوارم همینطور باشه

تبریک میگم عزیزم🙌🏻🌻

فدات گلم🌹

خوشحال باش

اصل کاری هات درست بوده اگ نه عمرا قبولت نمیکرد

منم دقیقا همینجور شدم

هرچی گف انجام دادم

ی جا گف گردش ب راست کن

تابلو گردش ب راست ممنوع رو اصلا ندیدم 🤣

پیچیدم ب راست 

گف معلومه استرس داری  ارفاق میکنم

نهایتا میتونی بعدا ۵ جلسه مهارتی بری ‌ک فقط توشهر و جاهای شلوغ بچرخونت ماهر شی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.