2777
2789
عنوان

خوشحال باشم یا نارحت قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 28 پست
وا خوشت میاد به خودت ضدحال بزنی؟؟ فکر میکنی با ارفاق قبول شدی تمرین کن. رانندکی با افسر با رانندگی و ...

اره انگار مریضم😅 خیلی خوشحالم ولی ، آره باید تمرین کنم 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
خوشبحالت، اینجا افسر با کوچکترین چیز میگه پیاده شو

منم دفعات پیش همینطوری بود عزیزم 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه خیلی کمالگرایی

خیلیا اینو بهم گفتن ، جالبه مخصوصا تو این سایت  ، یعنی چی ، چرا؟ 

کسی با یه بار رانندگی راننده شده؟نه پس مهم نیست بعدش تمرین کن حتما اگه تونستی همسر مادر یا پدرت(کسی ...

چشم گلم ، آخه فکر میکردم اونایی که قبول میشن رانندگیشون بیسته

خیلیا اینو بهم گفتن ، جالبه مخصوصا تو این سایت ، یعنی چی ، چرا؟

یعنی تو همه چی باید عالی و بی نقص باشی تا حست نسبت به خودت خوب باشه، ولی دایما دنبال یه عیب و ایرادی میگردی که گند بزنی به حال خوبت

خوشحال باشاصل کاری هات درست بوده اگ نه عمرا قبولت نمیکردمنم دقیقا همینجور شدمهرچی گف انجام دادمی جا ...

اره عزیزم مال منم از استرس بود موقع حرکت هر چی گاز میدادم حرکت نمیکرد دیدم پام رو ترمزه😬😅 

اینجا خیلی الکی رد میکنن، هرسری هم باید صد و بیست تومن بدی

اینجا ۹۰ تومن ، من خیلی رد شدما بذار نگم ارفاق هم نمیکردن ، این افسر فرشته نجات شد 

یعنی تو همه چی باید عالی و بی نقص باشی تا حست نسبت به خودت خوب باشه، ولی دایما دنبال یه عیب و ایرادی ...

آره 😭 بخدا همینم و خیلیم عذابم میده مثلا امتحانمو ۱۹ و نیم میشم یا مثلا ۱۸، خیلی ناراحت میشم میگم باید ۲۰ میشدم و همش حرص میخورم و جوش میزنم البته اطرافم آدمی دارم که توقعش از من خیلی بالاست ، چکار کنم اینجوری خیلی اذیت میشم😔

آره 😭 بخدا همینم و خیلیم عذابم میده مثلا امتحانمو ۱۹ و نیم میشم یا مثلا ۱۸، خیلی ناراحت میشم میگم ب ...

خب مقصر همون کسی هست که تا الان با توقع بالا پوستت رو کنده، باید با یه مشاور خوب صحبت کنی کسی که راهکارش رو بلده، تو نت هم بزن درمان کمالگرایی شاید بهت کمک کنه

دست راستت رو سر من ده روز دیگه امتحان دارم قبول بشم

انشالله قبولی عزیزم بیای و تاپیک قبولی بزنی حتما قبول میشی