2777
2789
اگه جنگ شه خونه هامیره زیراوار مکه ادم دیوانس پولشوبده خونه البته کسی ک خونه داره کسی ک نداره خوبه ب ...

جنگی در کار نیست

در ضمن 

خونه و طلا و بورس همه چی باید داشته باشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه جنگ شه خونه هامیره زیراوار مکه ادم دیوانس پولشوبده خونه البته کسی ک خونه داره کسی ک نداره خوبه ب ...

شما اصلا نفهمیدی من چی گفتم، گفتم طلا و دلار دیگه رشدش کرده، مگر اینکه جنگ بشه یا تنش ایجاد بشه

شما اصلا نفهمیدی من چی گفتم، گفتم طلا و دلار دیگه رشدش کرده، مگر اینکه جنگ بشه یا تنش ایجاد بشه

اتفاقا متوجه شدم هنوز یاد نگرفتی درست صحبت کنی بااین سنوسالت بهتره میگفتی متوجه نشدی

فعلا ک طلا ودلار ترمز نداره و داره بالامیره تا ۱۰۰ تومن هم بالامیره پس هنوز جاداره!

من دوسال پیش ی خونه خریدم الان میرم املاکی میگه ۲۰۰ میلیون بیشتره یعنی عملا ضررکردم اگه طلا میخریدم الان سودم دوبرابربود

البته من ی خونه دارم این خونه دومم بود ک خریدم

بله، من نظرمو در کل برای پولرکلان گفتم که به قیمت ملک برسه، وگرنه خرید طلا برای حفظ ارزش پول خوبه

باید جابجایی باشه 

مسکن به طلا

طلا به مسکن

خودرو

فعلا بورس بیشترین رشد رو داره

کلا سواد اقتصادی باید داشت

در حال حاضر سکه تمام خیلی عالیه

اتفاقا متوجه شدم هنوز یاد نگرفتی درست صحبت کنی بااین سنوسالت بهتره میگفتی متوجه نشدیفعلا ک طلا ودلار ...

شما تجربه نداری و امثال شما همیشه متضرر میشن، چون همیشه وقتی وارد یه بازار میشن که اشباع شده و سود خودشو داده و دارای حبابه، دلار تا 100 تومن میره،بله میره، ولی تا کی، امسال، یا سال اینده، دلار همینقدر که ممکته تا 100 بره، با یه توافق یا لبخند ترامپ تا68 میریزه