2777
2789

ببینید دوستان من مادرشوهرم سرطان داره خب؟؟

برای همین خواهراش تو کارای خونش خیلی کمکش میکنن و خصوصا دوتا خواهرش که همیشه گوش ب زنگن و خواهر بزرگترش تو کارای دوخت تشک ملافه شوهرم کمکش کرده و هرروز میگفت باید یه کادوی خوب بهش بدین و از مشهد[ماه عسلی که رفتیم]یه چیز گرون مثل چادر رنگی بگیریم

ما کلی قسط میدیم و شغل خودمم سخته دلم نمیخواد سر چیزای چرت خرج کنم خلاصه مادرشوهرم هی میگفت و می‌گفتیم چشم هروقت پول دستمون بیاد میگیریم 

حالا دیشب زنگ زد گفت خودم پول نداشتم برادر شوهرت چادر یه میلیونی برای فلانی گرفته بهش پولشو بدین😐😐😐

من والا اولا راضی نبودم براش کادو بگیرم یه پک سوغات مشهد گرفتم اونو میخواستم بدم بهش مثل بقیه فامیل

دوما چرا یه تومن؟شاید من نمیخاستم اینهمه هزینه کنم

سیما اونکه به من کمکی نکرده من کادو بدم و تشکر کنم طرف حسابش هرکی هست باید خودش تشکر کنه بخدا ما خونمون ۱۳۰ متره هیشکیییی کمک نکرد تو تمیز کردن و چیدن وسایل فقط دوتایی با شوهرم کار کردم

دارم از حرص و عصبانیت میترکممممم بگین چیکار کنم

حالا یه چیزی ‌‌‌‌......!!

طرف مارو پاگشا هم نکرده و مادرشوهرم میگه یه روز بریم خونش و کادوشو بدیم برگردیم مگه من بدهکارم برم قرضمو بدم برگردم؟؟؟حداقل مهمون دعوت کنه ببرم خونش😐😐😐😐😐

اینم بگم که کلا از اول زندگیش تنبله و کاراشو خواهراش کردن و علی الخصوص همین خواهربزرگش. 

کل فامیلش میدونن که از اول اخلاقش اینه از بقیه کار بکشه خودش بشینه مثلا مهمونی دادنی بقیه آشپزی میکنن یا خونه تمیز میکنن از قدیم تا حالا

و.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من درکت نکردم، چون عاشق کادو ‌دادن هستم

از یک‌طرف میگی خونه ام‌صد و‌بیست سی متره، از طرف دیگه به چادر رنگی میگی ، کادوی گرون؟؟؟ یه میلیون واقعا پولی که انقدر حرص بزنی؟؟؟ یکم دلت رو بزرگ کن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
بد جنس نیستم ولی داره زرنگی می کنه ،اگه شوهرت به حرفت گوش میده کاری که خودت می خوای انجام بده

بخدا من خسیس نیستم‌بخدا حسود نیستم اصلا مال دنیا برام‌مهم نیس که حرررص و جوش بخورم ولی دارم‌میترکمممممم از عصبانیت و‌این‌کارشون 

شیطونه میگه بگم من تا وقتی پاگشا نکردن خونشون نمیرم درثانی برادرشوهرم از طرف خود شما چادر گرفته و خودتون میدونین اگه پول دارین پس بدین‌وگرنه از ما توقع پول دادن نداشته باش بخدا من راضی نیستم اینهمه پول بدم بهش 

من بهش مدیون نیستم‌که کادوی انچانی بدم بخدا دیشب سه ساعت براش گریه کردم شوهرم دو تومنی که ازم گرفته بود بابت خرید سهام زد به حسابم گفت یه تومنش رو سربرج خودم میدم

فک‌میکنه درد‌من پوله ولی من از دخالت مادرش و خرید برادرش ناراحتم

خب برادرشوهرت خریده دیگه چرا پولشو شما بدین 

به مادرشوهرت بگو ان‌شاءالله دفعات بعدی ما کادو میدیم الانم بگو سوغاتی اوردی اون باید بیاد زیارت قبولی شما سوغاتی بدین

در نهایت واسه اینکه پنهون کاری یاد شوهرت ندی ببین نظر اون چیه... چون گاهی مردها تحت فشار میان یواشکی یه سری کارا رو انجام میدن... اگه شوهرت راضی باشه مجبوری دیگه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من درکت نکردم، چون عاشق کادو ‌دادن هستماز یک‌طرف میگی خونه ام‌صد و‌بیست سی متره، از طرف دیگه به چادر ...

اجاره میدیم دیگه مال خودمون نیست‌که 

آخه من به‌خاله خودم‌که کلی کمکم کرده چیزی نگرفتم به مادر خودم‌تو روز مادر۵۰۰دادم به مادرشوهرمم۵۰۰دادم چون واقعا دستمون تنگه۲۰تومن قسط میدیم هرماه 

کلی قناعت میکنم کلی جلوی دلمو میگیرم چیزی نخوام آخرش زرتی زنگ زده‌میگه‌چادر گرفتیم‌۱ تومن بزنین براش😐😐😐😐

شاید من‌میخواستم‌یه‌چیز دیگه‌بگیرم یا چادر مناسب تر

اجاره میدیم دیگه مال خودمون نیست‌که آخه من به‌خاله خودم‌که کلی کمکم کرده چیزی نگرفتم به مادر خودم‌تو ...

اشکال نداره مریضه

خدای نکرده بمیره ، خودت ناراحت میشی

به خدا تو زندگی ، من هیچ وقت حسابگر نبودم و‌دست و‌دلباز بودم ، خدا همه جور بهم برکت داد و وضع مالیم عالیه

یه دوستی دارم ، از پول یه ادامس هم نمیگذشت، هنوز مستاجره و درگیر قرض و قوله

از من به تو نصیحت، خواهرانه میگم، ازم ناراحت نشو

با این رویه و‌حساب کتاب زندگی نکن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
خب برادرشوهرت خریده دیگه چرا پولشو شما بدین به مادرشوهرت بگو ان‌شاءالله دفعات بعدی ما کادو میدیم الا ...

کل فامیل اومدن خونمون ولی به هیچکس سوغات ندادیم‌چون از ماه عسل اومده بودیم فقط با سوهان اینا پذیرایی کردیم و به صورت گلچینی برای مادربزرگ و خونواده های خودمون و‌دو سه نفر که کلی کمک کردن سوغات گرفتیم‌که کلی خرجش شده

مادرشوهرم معتقده این‌کادو‌رو ما باید بدیم درواقع قبل عروسی برای فامیلای نزدیک رسمه کادو بدیم منتها ما عروسی نگرفتیم‌و دوما این‌رسم‌دمده شده دیگه‌خیلیا این‌کارو‌نمیکنن طرف ما 

حالا دیشب زرتی زنگ زده میگه پولشو بدین دیگه‌شما نگرفتین من‌خودم‌گرفتم 

حالا‌میگه بریم‌خونشون بدیم برگردیم‌حتی نمیزاره پاگشا کنه بعدش برم😐😐😐

اشکال نداره مریضهخدای نکرده بمیره ، خودت ناراحت میشیبه خدا تو زندگی ، من هیچ وقت حسابگر نبودم و‌دست ...

منم مثل خودتم بخدا

ولی برام‌سخته انگار بهم زووور گفته بخدا از دیشب اعصابم‌خورده من‌خیلی خرجای واجب تر دارم‌تو خونم‌یه‌چندتا چیز کمه میخام بگیرم گذاشتم‌تو برنامه،ماهی۲۰ت قسط،روز پدر برای باباها و‌شوهر و‌داداشم میخام‌کادو‌بدم،ماشین۲۰ت خرج داره و...

بخدا واجب نیس من یه تومن بدم به کسیکه به من‌کمک‌نکرده و به مادرشوهرم کمک کرده 

من حرفم‌اینه که اون به گردنم حقی نداره نمیخام کادو‌بدم

کل فامیل اومدن خونمون ولی به هیچکس سوغات ندادیم‌چون از ماه عسل اومده بودیم فقط با سوهان اینا پذیرایی ...

طرف ما هم رسمه بعد عروسی واسه فک و فامیل شوهر کادو میخرن میبرن البه مادر بدبخت عروس میخره

منم واسه هیچ کدومشون نذاشتم مامانم بخره😒 چه رسم مزخرفی 

با اصرار بقیه مامانم یه تیکه پارچه برا مادرشوهرم یه تیکه پارچه برای پدرشوهرم گذاشت 

یکی دوتا نبودن ، اگه قرار به خرید بود باید میلیون ها سر این ماجرا خرج میشد... اون پولو میزنم به زخم زندگیم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
کل فامیل اومدن خونمون ولی به هیچکس سوغات ندادیم‌چون از ماه عسل اومده بودیم فقط با سوهان اینا پذیرایی ...

در نهایت ببین دل شوهرت چی میخواد 

با غر و اخم و تخم نپرس 

آروم بپرس که نترسه و حرفشو بزنه 

بعضی مردها ترجیح میدن همه رو راضی نگه دارن 

واسه همین پنهون کاری یاد بگیره خیلی بده... 

ممکنه پول چادر رو بده و چادر رو مادرشوهرت بده به خاله خانم... 

اینجوری اسمی از تو هم نیست 

ببین اگه نظر شوهرت مثبته لعنت کن به شیطون پاشو لااقل خودت ببر که به اسم تو باشه... بدونن تو و شوهرت پولشو دادین

بخدا من خسیس نیستم‌بخدا حسود نیستم اصلا مال دنیا برام‌مهم نیس که حرررص و جوش بخورم ولی دارم‌میترکممم ...

اگ همسرت میذاره نده تو

بگو نداریم هروقت حرفش شد و تمام 

ولی اگ شوهرت ب حرف نیست هیچی نگو و خودت بده پولو  ب خاله بگو من یک تومن دادم خریدم بررررررات

ببین من با کاربر تارا موافقم،منم تو زندگی خیلی قناعت کردم ولی الان به جایی که حقم بود نرسیدم خدا باید به مال ادم برکت بده ،از اول تو زندگی با سیاست برو جلو تا شوهرت نسبت به حرفات بی اهمیت نشه ،برو با روی باز کادوتو بده 

طرف ما هم رسمه بعد عروسی واسه فک و فامیل شوهر کادو میخرن میبرن البه مادر بدبخت عروس میخرهمنم واسه هی ...

آره عزیزم‌طرف ما هم همینه منتها دمده شده تو این‌گرونی هیچکس همچین‌کاری نمیکنه 

ضمنا میدونی چرا زورم میاد؟؟؟؟بابا طرف حقی به گردنم نداره که براش خرج کنم بعدشم مگه من خودم چلاقم که اونا رفتن خرید کنن از طرف ما؟؟؟

یکیم‌که تو‌ مرثیه مادرشوهرم جاریم رفته براشون آرد و این چیزا گرفته که کیک یزدی درست کنن و پولشو پیش پیش دادن بهش تو شب چله براشون شیرینی گرفته و بازم پولشو پیش پیش دادن تا یه وقت بهش بدهکار نباشن و زشت نباشه حالا منم تو شب چله وسایل دسر و لیوان دسر گرفتم پول که ندادن هیچ هنوز که هنوزه نمیگن بدهکاریم