2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده از دست مادرشوهر خیلییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست
در نهایت ببین دل شوهرت چی میخواد با غر و اخم و تخم نپرس آروم بپرس که نترسه و حرفشو بزنه بعضی مردها ت ...

مآ اگه بمیریم هم باید پولشو بدیم چون شوهرم میگه مادرم کم چیزی میخواد ازم و حالا یه مدته کلیک‌کرده رو این و بگم نه زشته

منم میدونم‌که زشته و گناه داره ولییی میگم بخدا پول زوره بخدا من راضی نیستم آخه ب من کمکی نکرده که من و شوهرم یه ماه اسیر شدیم تو چیدن خونه یه نفر کمک نکرده حالا چرا بخاطر اینکه طرف ب مادرشوهر کمک کرده من کادو بدم

خب چادر رو خودش ببره تشکر کنه!!!

من درکت نکردم، چون عاشق کادو ‌دادن هستماز یک‌طرف میگی خونه ام‌صد و‌بیست سی متره، از طرف دیگه به چادر ...

منم عاشق کادو دادنم ولی به کسیکه دوسش دارم و دلم میخواد 

اینا میخوان من زورکی یه تومن بدم به اون 

تو دوست داری مجبوری خرید کنی برای کسی؟

حالا اگه خودم میگرفتم انقد نمیسوختم بخدا 

مگه من چلاقم که رفتن از طرفم گرفتن خودشم یه چیز یه تومنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره عزیزم‌طرف ما هم همینه منتها دمده شده تو این‌گرونی هیچکس همچین‌کاری نمیکنه ضمنا میدونی چرا زورم م ...

میدونم حق با توست... 

ولی چاره چیه؟ 

من تو این چند سال متوجه شدم که درمورد فامیل و خونواده شوهر بذارم خودش تصمیم بگیره کادو دادن خرج کردن و دعوت کردن و ... خلاصه چیزای مشابه

اینجوری اعصاب خودم کمتر خورد میشه... 

اینجوری شوهرم بهم دروغ نمیگه لاپوشونی نمیکنه... 

در نهایت هر کاری بخواد بکنه زیر نظر خودم انجام میده... 

ای کاش از همون اول که مادرشوهرت گفت چادر بگیرین میذاشتی شوهرت بگه آره یا نه... اگه آره بود جوابش زیرنظر خودت یه چادر با بودجه خودتون میگرفتی 

باز خداروشکر میان بهش میرسن... شما مجبور نیستی بری کمک مادرشوهرت یا شوهرت مجبور نیست پول پرستار و خدماتی بده... به این فکر کن یه چادر بنداز جلوشون بره... 

بخدا همه اینا رو ما هم گذروندیم شاید بدتر از شرایط تو 

حرص هم خوردیم 

وای تهش شد اعصاب خوردی برای خودمون 

خودتو آروم کن دختر 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اجاره میدیم دیگه مال خودمون نیست‌که آخه من به‌خاله خودم‌که کلی کمکم کرده چیزی نگرفتم به مادر خودم‌تو ...

شما هم به روی خودتون نیارید،اگه گفت پولش رو بده بگو ما میخاستیم اندازه ۵۰۰ خرج کنیم نداربم،همون ۵۰۰ بده بگو بقیشو خودتون بزارید،،سعی کن با همسرت هماهنگ کنی و همراهت باشه.

من هم خیلی کمک و هدیه میدم ولی بدم میاد یکی بجای من بخاد به کسی هدیه بده که احترامی نگذاشته که بخام با این کار تلافیش کنم

کل فامیل اومدن خونمون ولی به هیچکس سوغات ندادیم‌چون از ماه عسل اومده بودیم فقط با سوهان اینا پذیرایی ...

اووو این رسم دیگه خیلی قدیمی شده ما ۲۰ سال شاید بیشتر اینکار رو میکردن خونواده عروس به خانواده داماد هدیه مثلا پارچه و روسری اینا میدادن و برعکس

میدونم حق با توست... ولی چاره چیه؟ من تو این چند سال متوجه شدم که درمورد فامیل و خونواده شوهر بذارم ...

شوهرم میگفت بگیریم منتها هروقت پول دستمون اومد هم به من هم به مادرش 

حالا زرتی دیشب زنگ‌زده داداشت خرید بهش بدهکار شدی یه تومن بده بهش

من مگه خودم چلاقم یا بازار نمیشناسم که اونا رفتن گرفتن

خودشم دیروز وقت دکتر داشت بعد مطب رفتن چادر گرفتن از طرف ما😐😂😂

بخدااا که اگه یه تومن بدم‌حرومهههه 

ضمنا دیوونه میشمممم اگه بدون پاگشایی برم خونشون و چادر بدم‌برگردم دیگه‌تا عمر دارم‌از خونه خالش متنفر میشم😂

مآ اگه بمیریم هم باید پولشو بدیم چون شوهرم میگه مادرم کم چیزی میخواد ازم و حالا یه مدته کلیک‌کرده رو ...

میدونم چی میگی 

ولی خاله شوهر که نمیاد خونه تو رو بچینه 

به خواهرش کمک کرده 

تو و شوهرت هم چون به مادرشوهرت کمک کرده دارین تشکر میکنین 

بالاخره کارای مادرشوهرت به گردن شوهرت و بقیه خواهر و برادراشه... 

اگه خاله خانم نیاد کمک شوهرت و خواهر و برادراش باید برن یا کارگر و پرستار بگیرن و پولشو بدن 

خلاصه که واسه آرامش خودت و شوهرت سکوت کن یه تومن ارزش نداره ارزش دعوای بین تازه زن و شوهر رو نداره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
منم عاشق کادو دادنم ولی به کسیکه دوسش دارم و دلم میخواد اینا میخوان من زورکی یه تومن بدم به اون تو د ...

حالا دیگه چادر رو گرفته نمیشه کاریش کنی ،

ولی بهش بگید قیلش با خودم هماهنگ کنید.

شما هم به روی خودتون نیارید،اگه گفت پولش رو بده بگو ما میخاستیم اندازه ۵۰۰ خرج کنیم نداربم،همون ۵۰۰ ...

آره آی دلم‌خنک میشه این کارو‌کنیم ولیییی نه شوهرم روی اینو داره‌نه‌من

بخدا که زوووورم میاد یه تومن پول بدم‌نه که‌پول زیادیه و‌من خسیسم‌ هاااا نه 

فقط زورم میاد حس میکنم مجبوری پول میدم و من از اجبار متنفرممممم 

از مادرشوهرم و برادرشوهرمم بابت این دخالت دلسرد شدم‌چجوری خودمو اروم‌کنم

بخدا سرد شدم بدم اومده ازشون

میدونم چی میگی ولی خاله شوهر که نمیاد خونه تو رو بچینه به خواهرش کمک کرده تو و شوهرت هم چون به مادرش ...

اخه ما فامیلیم خاله شوهرم فامیل منم هست و جا داشت که بیاد کمک 

حالا درد من کمک نیست ک حالا جوونیم و ذوق خونه جدید داشتیم‌کار کردیم تموم شد و رفت اینکه میگن کادو گرفتیم پولشو‌بدین و بریم‌خونشون ناراحتم میکنه 

حالا زورکی یه تومن میخوان بس نیست میگن‌بدون پاگشا بریم‌خونشون؟

شوهرم میگفت بگیریم منتها هروقت پول دستمون اومد هم به من هم به مادرش حالا زرتی دیشب زنگ‌زده داداشت خر ...

چادر ازشون بگیر بگو میخام کادو کنم،وقتی اومد پیش مادرشوهرت بهش بده ،تشکر کن که برای مادرشوهرت زحمت می‌کشه و بگو قابلت رو نداره،طوری باشه که بفهمه خودت گرفتی برا تشکر از کمک به مادرشوهرت

چادر ازشون بگیر بگو میخام کادو کنم،وقتی اومد پیش مادرشوهرت بهش بده ،تشکر کن که برای مادرشوهرت زحمت م ...

میگه که خونوادگی پاشیم بریم‌خونشون و در حضور مادرشوهرم از طرف خودم بهش کادو‌بدم‌تشکر کنم بگم سوغات گرفتم🫠😂

بگو شما ازطرف خودتون چادرو بدید چون خیلی زحمتتونو کشیده ماهم هدیه دیگه ای در نظر گرفتیم

اخه هم من هم‌شوهرم نمیتونیم انقد رک و بی پرده حرف بزنیم دلمون نیاد رنجیده خاطر شه فقط حرررصش بهم رسیده بخدا هروقت ب یه تومن فک‌میکنم از دستشون دیوونه میشم